Nieuws over ProfitPlus

Eenvoudig gegevens analyseren binnen uw ERP-pakket dankzij Business Intelligence 21/11/2019

Er bestond een tijd waar analytische software enkel en alleen gericht was op bedrijfsleiders. Zij hadden het recht en het privilege om alle cijfers in te zien, om zo beslissingen te nemen over de toekomst. Vandaag zijn we een pak ruimdenkender. Managers en marketeers analyseren zelf de cijfers van hun afdeling.

Lees meer
Geen cloud aan de lucht bij Feestwinkel.be 05/11/2019

De website van Feestwinkel.be, die kent u vast wel. Maar weet u ook wat erachter zit om die draaiende te houden?

Lees meer
Wist u dit al over ProfitPlus Business Software? 29/10/2019

Wist u dat ProfitPlus Business Software een volledig framework omvat waarop e-commerce toepassingen en intranet kunnen worden gebouwd?

Lees meer
Hou uw data veilig en dichtbij 22/10/2019

U hebt het al gehoord en misschien zelfs al meegemaakt: u wordt gehackt en bent alles kwijt. Paniek! Hebben we een back-up of niet? Is alles voorgoed verloren of kunnen we nog gegevens recupereren? Wanneer u met ProfitPlus Business Software werkt, is het antwoord eenvoudig: u hebt altijd een back-up.

Lees meer
Kassa-afronding? Geen zorg, ProfitPlus is er klaar voor! 03/10/2019

In de media is er de laatste tijd veel te doen omtrent kassa-afronding. Vanaf 1 december 2019 moet elke betaling in cash verplicht afgerond worden naar 0 of 5 cent. Wat betekent dat precies voor uw kassasysteem? En wat houdt dat in voor uw business software? Geen paniek, wij bij ProfitPlus zijn al lang voorzien op deze verandering.

Lees meer
Met enkele sneltoetsen doorheen uw business software 26/09/2019

Veel ondernemers vrezen dat de complexiteit van de business software hun medewerkers zal afschrikken. Bovendien zijn ze bang dat het (leren) werken met het ERP-pakket te veel tijd in beslag zal nemen. Wat denkt u van business software waar u géén tijd mee verliest, maar net wint? Hoe? Lees even verder.

Lees meer
Ultrasnel gegevens uitwisselen dankzij EDI 20/09/2019

Extra uren in een dag, wie wil dat nu niet? Vooral als het over administratie gaat, wilt u er het liefste zo snel mogelijk vanaf zijn. Die facturen, betalingen en al het andere papierwerk zijn nu eenmaal een noodzakelijk kwaad. Wat als we u vertellen dat het allemaal sneller en efficiënter kan?

Lees meer
De mensen achter de business software 04/09/2019

U verlangt niet enkel van uw business software dat ze exact doet wat u ervan verlangt. U wilt natuurlijk ook een goede samenwerking met het team dat erachter zit. Zij moeten u en uw business begrijpen. Enkel zo kunnen ze de business software afstemmen op uw dagelijkse manier van zakendoen en ervoor zorgen dat ze altijd feilloos werkt.

Lees meer
Warehouse management zonder zorgen 30/08/2019

U kent het wel, u belooft een levertermijn van vijf werkdagen aan uw klant, maar plots sluipt er een fout in het systeem en kunt u uw belofte niet nakomen. Het gevolg? Stress en uiteindelijk een ontevreden klant. Met warehouse management op maat van uw zaak kunt u dit gemakkelijk vermijden.

Lees meer
Investeren in digitalisering maakt gelukkig 23/08/2019

Als u denkt aan digitalisering, is uw happiness misschien ver te zoeken. Het is nochtans een gegeven waar we niet meer onderuit kunnen. Het is er en het is er om te blijven. De vraag naar digitale oplossingen in kmo’s blijft alsmaar toenemen. Sommige bedrijven zijn hier al jaren mee bezig en hebben elk aspect van hun business hierop geënt. Anderen blijven achter. En u? Bevindt u zich al aan boord van de digitale trein?

Lees meer
Keep it simple, but oh so good! 25/06/2019

Onze eigenste medewerkers en vooral onze klanten houden van de eenvoud van onze business software. Ontdek wat ze te zeggen hebben in de video!

Lees meer
Keep it simple: ga voor eenvoudige business software 13/06/2019

U hoeft documenten of gegevens slechts één keer in te voegen in het ERP-systeem. Daarna is het beschikbaar voor iedereen die er toegang tot heeft, vanop elke mogelijke plaats. Dat noemen we de “single input”. Daardoor bespaart u enorm veel tijd.

Lees meer
Onze business software? Simple, but oh so good! 03/06/2019

Veel ondernemers kiezen niet voor een business pakket omdat het er al op het eerste zicht te ingewikkeld uitziet. Te veel schermen, te veel features, te veel uitleg, te veel wachten … Van alles gewoonweg te veel. Wat als wij u nu het tegendeel bewijzen? Business software die het graag simpel houdt, zodat iedereen ermee overweg kan. Meet ProfitPlus Business Software!

Lees meer
Sneller, eenvoudiger en beter 24/05/2019

ProfitPlus Business Software is business software voor de vooruitstrevende ondernemer.

Lees meer

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?