Nieuws over ProfitPlus

Kassa-afronding? Geen zorg, ProfitPlus is er klaar voor! 03/10/2019

In de media is er de laatste tijd veel te doen omtrent kassa-afronding. Vanaf 1 december 2019 moet elke betaling in cash verplicht afgerond worden naar 0 of 5 cent. Wat betekent dat precies voor uw kassasysteem? En wat houdt dat in voor uw business software? Geen paniek, wij bij ProfitPlus zijn al lang voorzien op deze verandering.

Lees meer
Met enkele sneltoetsen doorheen uw business software 26/09/2019

Veel ondernemers vrezen dat de complexiteit van de business software hun medewerkers zal afschrikken. Bovendien zijn ze bang dat het (leren) werken met het ERP-pakket te veel tijd in beslag zal nemen. Wat denkt u van business software waar u géén tijd mee verliest, maar net wint? Hoe? Lees even verder.

Lees meer
Ultrasnel gegevens uitwisselen dankzij EDI 20/09/2019

Extra uren in een dag, wie wil dat nu niet? Vooral als het over administratie gaat, wilt u er het liefste zo snel mogelijk vanaf zijn. Die facturen, betalingen en al het andere papierwerk zijn nu eenmaal een noodzakelijk kwaad. Wat als we u vertellen dat het allemaal sneller en efficiënter kan?

Lees meer
De mensen achter de business software 04/09/2019

U verlangt niet enkel van uw business software dat ze exact doet wat u ervan verlangt. U wilt natuurlijk ook een goede samenwerking met het team dat erachter zit. Zij moeten u en uw business begrijpen. Enkel zo kunnen ze de business software afstemmen op uw dagelijkse manier van zakendoen en ervoor zorgen dat ze altijd feilloos werkt.

Lees meer
Warehouse management zonder zorgen 30/08/2019

U kent het wel, u belooft een levertermijn van vijf werkdagen aan uw klant, maar plots sluipt er een fout in het systeem en kunt u uw belofte niet nakomen. Het gevolg? Stress en uiteindelijk een ontevreden klant. Met warehouse management op maat van uw zaak kunt u dit gemakkelijk vermijden.

Lees meer
Investeren in digitalisering maakt gelukkig 23/08/2019

Als u denkt aan digitalisering, is uw happiness misschien ver te zoeken. Het is nochtans een gegeven waar we niet meer onderuit kunnen. Het is er en het is er om te blijven. De vraag naar digitale oplossingen in kmo’s blijft alsmaar toenemen. Sommige bedrijven zijn hier al jaren mee bezig en hebben elk aspect van hun business hierop geënt. Anderen blijven achter. En u? Bevindt u zich al aan boord van de digitale trein?

Lees meer

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?