Nieuws over ProfitPlus

Uw webshop laten draaien op uw ERP-software? Het kan, met ProfitPlus! 12/10/2021

Een webshop beheren is veel werk. Punt. Maar wat als u het uzelf een stuk gemakkelijker kunt maken? Door bijvoorbeeld uw webshop te laten draaien op uw ERP-software?

Lees meer
Automatiseer administratieve processen in uw onderneming 19/07/2021

Administratieve processen in uw organisatie kunnen volledig worden geautomatiseerd dankzij ProfitPlus Business Software. Overzichtelijk, helder, en het zorgt voor een betere financiële administratie, eerlijke en bruikbare analyses.

Lees meer
De snelste weg naar juiste ERP? ProfitPlus Business Software! 26/02/2021

Uw systeemsoftware moet niet alleen allesomvattend zijn, maar moet ook een hulplijn bevatten voor dringende vragen over uw ERP. Bij ProfitPlus Business Software bent u absoluut aan het juiste adres. En dat adres ligt niet zo ver van het uwe. We zijn niet enkel telefonisch zeer snel bereikbaar, maar zijn ook snel ter plaatse.

Lees meer
Artikelcatalogus, geavanceerde service én mobiele wifi scanners 25/11/2020

In onze ERP-software zit heel wat inbegrepen. Misschien kent u al onze product features al, misschien ook niet. We stellen er graag drie aan u voor.

Lees meer
Business software is 20% technologie en 80% mensenkennis 08/10/2020

Een business softwarepakket dat perfect werkt komt er niet enkel door de technologie die erachter zit. Een ERP-pakket heeft succes doordat mensen erover nagedacht hebben. Doorzettingsvermogen en uren draaien is net zo belangrijk als het initiële idee. Zo kwam ProfitPlus Business Software tot stand en zo blijven we het continu updaten om altijd feilloos te blijven werken.

Lees meer
ERP hoeft niet onverstaanbaar te zijn 18/08/2020

ProfitPlus Business Software is WYSIWYG. Begrijpt u er geen snars van? No worries, ons ERP-pakket is wél verstaanbaar. Bij De Kinder delen ze alvast onze mening!

Lees meer
CTRL-X: Cut wasting time 23/04/2020

De tijd waarin u uren moest wachten om uw ERP-pakket op te starten, is al lang voorbij. Tenminste, wanneer u gebruikmaakt van ProfitPlus Business Software. U werkt toch ook al lang niet meer met Windows XP? Waarom zou u dan tijd verspillen met trage business software?

Lees meer
Uw verhuur compleet geautomatiseerd met ProfitPlus Business Software 16/03/2020

Zit u in de verhuur business? Dan weet u vast hoe het is om een waarborg niet te ontvangen, goederen te laat of beschadigd terug te krijgen. ProfitPlus Business Software neemt een heel pak van uw zorgen weg.

Lees meer
Standaard bij ProfitPlus Business Software, maar niet overal 22/01/2020

Van sommige features weet u gewoon dat ze standaard in uw ERP-pakket zitten. Van andere aspecten hoopte u dat ze geïntegreerd waren, maar wanneer u aan de slag gaat, merkt u echter het tegendeel. Wat als wij u vertelden dat bij ProfitPlus Business Software heel wat extra’s eigenlijk écht standaard al voorzien zijn? We zetten ze even voor u op een rij.

Lees meer
Business Intelligence zorgt finaal voor meer winst 03/12/2019

Waar het vroeger vooral gissen was naar de specifieke stand van zaken, is het tegenwoordig enorm eenvoudig om een gedetailleerd overzicht te krijgen van elk aspect van uw financiën en dat in recordtijd.

Lees meer
Wist u dit al over ProfitPlus Business Software? 29/10/2019

Wist u dat ProfitPlus Business Software een volledig framework omvat waarop e-commerce toepassingen en intranet kunnen worden gebouwd?

Lees meer
Met enkele sneltoetsen doorheen uw business software 26/09/2019

Veel ondernemers vrezen dat de complexiteit van de business software hun medewerkers zal afschrikken. Bovendien zijn ze bang dat het (leren) werken met het ERP-pakket te veel tijd in beslag zal nemen. Wat denkt u van business software waar u géén tijd mee verliest, maar net wint? Hoe? Lees even verder.

Lees meer
Warehouse management zonder zorgen 30/08/2019

U kent het wel, u belooft een levertermijn van vijf werkdagen aan uw klant, maar plots sluipt er een fout in het systeem en kunt u uw belofte niet nakomen. Het gevolg? Stress en uiteindelijk een ontevreden klant. Met warehouse management op maat van uw zaak kunt u dit gemakkelijk vermijden.

Lees meer
Keep it simple: ga voor eenvoudige business software 13/06/2019

U hoeft documenten of gegevens slechts één keer in te voegen in het ERP-systeem. Daarna is het beschikbaar voor iedereen die er toegang tot heeft, vanop elke mogelijke plaats. Dat noemen we de “single input”. Daardoor bespaart u enorm veel tijd.

Lees meer
Le repos du guerrier 18/03/2019

De zaakvoerder van een bedrijf slaapt niet zonder dat hij zicht heeft op diverse aspecten in zijn bedrijf.

Lees meer
Westland kiest voor ProfitPlus als kloppend administratief hart 24/08/2021

Westland specialiseert zich in twee domeinen: horse housing en metalworks. Het werd in 1960 opgericht door Roger Louwagie en richtte zich in het begin vooral toe op stallingen voor de landbouw. Sinds 1998 staat het onder leiding van Karel Louwagie, die het bedrijf specifiek ging uitbouwen in paardenstallen, containers voor de automobielindustrie en metaalconstructies. In 2003 werd een dochteronderneming in Slowakije opgericht waar alle seriewerk wordt geproduceerd: Westmetal SK.

Lees meer
ProfitPlus Business Software zal nooit vergaan 26/05/2021

U hebt het misschien al meegemaakt: u gebruikt al jaren dezelfde ERP-software maar plots wordt uw pakket niet meer ondersteund door uw besturingssysteem. Paniek slaat toe. Wat nu? Geraakt u dan alles kwijt? No worries, met ProfitPlus Business Software maakt u dit nooit mee.

Lees meer
Behoud het overzicht van uw business met de all-in-one productiemodule 24/02/2021

Relatiebeheer, planning, levering, facturatie, voorraadbeheer … Zaken waar u dagelijks mee te maken krijgt. Maar verloopt alles eenvoudig en vooral foutloos? Neen? Hoog tijd om over te schakelen naar ProfitPlus Business Software met een geïntegreerde productiemodule!

Lees meer
SHIFT+DELETE all other business software 17/11/2020

Wist u dat mensen die niet met ProfitPlus Business Software werken een hogere kans hebben op dagelijkse hoofdpijn? Dat komt omdat ze te veel frustraties krijgen door hun huidige ERP-pakket. Ze verliezen tijd én maken fouten. Allemaal zaken die makkelijk op te lossen zijn, met ProfitPlus Business Software!

Lees meer
Power BI, of hoe business intelligence zorgt voor meer winst 21/09/2020

Waar het vroeger vooral gissen was naar de specifieke stand van zaken, is het tegenwoordig enorm eenvoudig om een gedetailleerd overzicht te krijgen van elk aspect van uw financiën en dat in recordtijd.

Lees meer
Met deze ERP-modules bespaart u tijd 04/06/2020

Met ProfitPlus Business Software willen we het u altijd zo gemakkelijk mogelijk maken. Vandaar dat we enkele modules implementeren waar u eenvoudig mee aan de slag kunt.

Lees meer
Efficiënt producten op maat bestellen dankzij ProfitPlus Business Software 20/04/2020

Een bedrijf dat producten op maat van de klant verkoopt, kan gerust wat extra ondersteuning gebruiken om dat proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met de productconfigurator van ProfitPlus Business Software kunt u uw verkoopproces eenvoudig structureren.

Lees meer
Software is not a service 02/03/2020

Veel IT- en ERP-partners verkopen hun business software as a service. Wat zoveel betekent als een ingewikkeld licentiemodel waar u aan vasthangt, waar u jaarlijks veel geld voor moet betalen en wat eender welk moment kan stoppen. Bij ProfitPlus Business Software denken we er anders over: software is geen service.

Lees meer
Nieuw jaar, nieuwe voornemens 02/01/2020

Behoort sneller en efficiënter werken tot je goede voornemens? Dan maak je best nu de overstap naar ProfitPlus Business Software!

Lees meer
Eenvoudig gegevens analyseren binnen uw ERP-pakket dankzij Business Intelligence 21/11/2019

Er bestond een tijd waar analytische software enkel en alleen gericht was op bedrijfsleiders. Zij hadden het recht en het privilege om alle cijfers in te zien, om zo beslissingen te nemen over de toekomst. Vandaag zijn we een pak ruimdenkender. Managers en marketeers analyseren zelf de cijfers van hun afdeling.

Lees meer
Hou uw data veilig en dichtbij 22/10/2019

U hebt het al gehoord en misschien zelfs al meegemaakt: u wordt gehackt en bent alles kwijt. Paniek! Hebben we een back-up of niet? Is alles voorgoed verloren of kunnen we nog gegevens recupereren? Wanneer u met ProfitPlus Business Software werkt, is het antwoord eenvoudig: u hebt altijd een back-up.

Lees meer
Ultrasnel gegevens uitwisselen dankzij EDI 20/09/2019

Extra uren in een dag, wie wil dat nu niet? Vooral als het over administratie gaat, wilt u er het liefste zo snel mogelijk vanaf zijn. Die facturen, betalingen en al het andere papierwerk zijn nu eenmaal een noodzakelijk kwaad. Wat als we u vertellen dat het allemaal sneller en efficiënter kan?

Lees meer
Investeren in digitalisering maakt gelukkig 23/08/2019

Als u denkt aan digitalisering, is uw happiness misschien ver te zoeken. Het is nochtans een gegeven waar we niet meer onderuit kunnen. Het is er en het is er om te blijven. De vraag naar digitale oplossingen in kmo’s blijft alsmaar toenemen. Sommige bedrijven zijn hier al jaren mee bezig en hebben elk aspect van hun business hierop geënt. Anderen blijven achter. En u? Bevindt u zich al aan boord van de digitale trein?

Lees meer
Sneller, eenvoudiger en beter 24/05/2019

ProfitPlus Business Software is business software voor de vooruitstrevende ondernemer.

Lees meer
Benieuwd naar onze visie op ERP? 28/11/2018

Uw bedrijf zou er helemaal anders kunnen uitzien. Komt u als bedrijfsleider tot één van deze conclusies: Er worden (te) veel zaken meermaals geregistreerd in verschillende systemen? Het maken en opvragen van correcte rapportering duurt (te) lang? Het huidig systeem werkt niet (meer) zoals gewenst? Mensen onderweg kunnen nu moeilijk - op een veilige manier - snel informatie raadplegen?

Lees meer
ProfitPlus? Dat is eeuwen ERP-ervaring! 08/08/2021

Geen vertrouwen in ERP-software die nog maar net op de markt is gekomen? Wij begrijpen u! Meer dan logisch dat u vertrouwt op gevestigde waarden die zich al meermaals bewezen hebben, waar u al positieve ervaringen over gehoord hebt en die u misschien zelf al eens getest hebt. Laat ons zeggen dat ProfitPlus dan ook de logische ERP-keuze is.

Lees meer
Slimme en efficiënte serviceplanning via ERP 01/04/2021

De tevredenheid van je klanten staat of valt met een correcte service. Weet je hoe je die uiterst vlot kan laten verlopen? Via je ERP-pakket. En meer bepaald via de servicemodule bij ProfitPlus Business Software.

Lees meer
Welk ERP-systeem past bij mij? Eentje waar alles in één zit! 28/01/2021

Op zoek naar een nieuw ERP-pakket, maar weet u niet goed wat zo’n ERP-systeem allemaal kan? Maak kennis met ProfitPlus Business Software, het ERP-pakket dat alle functionaliteiten in één bundelt.

Lees meer
Gereedschappenhandel De Kinder kiest voor ProfitPlus Business Software 20/10/2020

Firma De Kinder bestaat ondertussen 62 jaar. De derde generatie is momenteel werkzaam in het bedrijf. Hun groothandel is volledig gericht op ijzerwaren. Omdat ze de overstap naar het online verhaal wilden maken, vonden ze het nodig om van pakket te veranderen. En daar kwam CAT Solutions op de proppen, met ProfitPlus Business Software uiteraard.

Lees meer
Shortcut to achievement 28/08/2020

Wat is de snelste weg naar succes? Als het over uw ERP-pakket gaat, dan antwoorden wij resoluut ProfitPlus Business Software. Met ons pakket garanderen we namelijk dat alles sneller én efficiënter gaat. Benieuwd? Keep reading!

Lees meer
Keep it local: hou uw ERP dichtbij 02/06/2020

Zoek het niet te ver: een goede ERP-partner houdt u het beste dichtbij. Zo bent u zeker dat u direct geholpen bent wanneer u vragen heeft. ProfitPlus is zo’n duurzame partner, die er alles aan doet om er altijd te zijn, voor u.

Lees meer
Automatische backwards planning 20/04/2020

Vergeet planners die virtuele blokjes moeten verslepen in de planning. Met de automatische planningsmodule van ProfitPlus Business Software worden uw productieorders automatisch ingepland. Op basis van de gewenste leverdatum berekent het systeem op welke dag de productie ten laatste moet starten.

Lees meer
ALT+TAB: Tijd om over te schakelen naar ProfitPlus Business Software 03/02/2020

New year, new me! Een veel gehoord statement aan het begin van het jaar. We zijn ondertussen al een aantal weken ver in het nieuwe jaar, houdt u zich nog aan uw goede voornemens? Was overschakelen van ERP-pakket er één van? Hoog tijd om ALT+TAB te drukken, want uw overstap naar ProfitPlus Business Software is een goed voornemen dat dit jaar zeker nog ingelost kan worden.

Lees meer
Nieuw ERP-pakket dankzij de oerknal 10/12/2019

De kosmische big bang kent u wel, maar weet u ook wat een technologische big bang is? Bij ProfitPlus implementeren we onze business software in één keer. Vandaar dat we het een big bang implementatie noemen.

Lees meer
Geen cloud aan de lucht bij Feestwinkel.be 05/11/2019

De website van Feestwinkel.be, die kent u vast wel. Maar weet u ook wat erachter zit om die draaiende te houden?

Lees meer
Kassa-afronding? Geen zorg, ProfitPlus is er klaar voor! 03/10/2019

In de media is er de laatste tijd veel te doen omtrent kassa-afronding. Vanaf 1 december 2019 moet elke betaling in cash verplicht afgerond worden naar 0 of 5 cent. Wat betekent dat precies voor uw kassasysteem? En wat houdt dat in voor uw business software? Geen paniek, wij bij ProfitPlus zijn al lang voorzien op deze verandering.

Lees meer
De mensen achter de business software 04/09/2019

U verlangt niet enkel van uw business software dat ze exact doet wat u ervan verlangt. U wilt natuurlijk ook een goede samenwerking met het team dat erachter zit. Zij moeten u en uw business begrijpen. Enkel zo kunnen ze de business software afstemmen op uw dagelijkse manier van zakendoen en ervoor zorgen dat ze altijd feilloos werkt.

Lees meer
Keep it simple, but oh so good! 25/06/2019

Onze eigenste medewerkers en vooral onze klanten houden van de eenvoud van onze business software. Ontdek wat ze te zeggen hebben in de video!

Lees meer
Krijgt u hoofdpijn van uw huidige ERP-software? 14/05/2019

Bezorgt uw huidige ERP-software u meer dan eens hoofdpijn? Dan herkent u zeker de volgende zaken.

Lees meer
Verhuis naar onze nieuwe kantoren 01/09/2018

Nieuwe locatie, vlotte bereikbaarheid in een nieuw kantorencomplex te Kortrijk

Lees meer
Uw webshop laten draaien op uw ERP-software? Het kan, met ProfitPlus! 12/10/2021

Een webshop beheren is veel werk. Punt. Maar wat als u het uzelf een stuk gemakkelijker kunt maken? Door bijvoorbeeld uw webshop te laten draaien op uw ERP-software?

Lees meer
Westland kiest voor ProfitPlus als kloppend administratief hart 24/08/2021

Westland specialiseert zich in twee domeinen: horse housing en metalworks. Het werd in 1960 opgericht door Roger Louwagie en richtte zich in het begin vooral toe op stallingen voor de landbouw. Sinds 1998 staat het onder leiding van Karel Louwagie, die het bedrijf specifiek ging uitbouwen in paardenstallen, containers voor de automobielindustrie en metaalconstructies. In 2003 werd een dochteronderneming in Slowakije opgericht waar alle seriewerk wordt geproduceerd: Westmetal SK.

Lees meer
ProfitPlus? Dat is eeuwen ERP-ervaring! 08/08/2021

Geen vertrouwen in ERP-software die nog maar net op de markt is gekomen? Wij begrijpen u! Meer dan logisch dat u vertrouwt op gevestigde waarden die zich al meermaals bewezen hebben, waar u al positieve ervaringen over gehoord hebt en die u misschien zelf al eens getest hebt. Laat ons zeggen dat ProfitPlus dan ook de logische ERP-keuze is.

Lees meer
Automatiseer administratieve processen in uw onderneming 19/07/2021

Administratieve processen in uw organisatie kunnen volledig worden geautomatiseerd dankzij ProfitPlus Business Software. Overzichtelijk, helder, en het zorgt voor een betere financiële administratie, eerlijke en bruikbare analyses.

Lees meer
ProfitPlus Business Software zal nooit vergaan 26/05/2021

U hebt het misschien al meegemaakt: u gebruikt al jaren dezelfde ERP-software maar plots wordt uw pakket niet meer ondersteund door uw besturingssysteem. Paniek slaat toe. Wat nu? Geraakt u dan alles kwijt? No worries, met ProfitPlus Business Software maakt u dit nooit mee.

Lees meer
Slimme en efficiënte serviceplanning via ERP 01/04/2021

De tevredenheid van je klanten staat of valt met een correcte service. Weet je hoe je die uiterst vlot kan laten verlopen? Via je ERP-pakket. En meer bepaald via de servicemodule bij ProfitPlus Business Software.

Lees meer
De snelste weg naar juiste ERP? ProfitPlus Business Software! 26/02/2021

Uw systeemsoftware moet niet alleen allesomvattend zijn, maar moet ook een hulplijn bevatten voor dringende vragen over uw ERP. Bij ProfitPlus Business Software bent u absoluut aan het juiste adres. En dat adres ligt niet zo ver van het uwe. We zijn niet enkel telefonisch zeer snel bereikbaar, maar zijn ook snel ter plaatse.

Lees meer
Behoud het overzicht van uw business met de all-in-one productiemodule 24/02/2021

Relatiebeheer, planning, levering, facturatie, voorraadbeheer … Zaken waar u dagelijks mee te maken krijgt. Maar verloopt alles eenvoudig en vooral foutloos? Neen? Hoog tijd om over te schakelen naar ProfitPlus Business Software met een geïntegreerde productiemodule!

Lees meer
Welk ERP-systeem past bij mij? Eentje waar alles in één zit! 28/01/2021

Op zoek naar een nieuw ERP-pakket, maar weet u niet goed wat zo’n ERP-systeem allemaal kan? Maak kennis met ProfitPlus Business Software, het ERP-pakket dat alle functionaliteiten in één bundelt.

Lees meer
Artikelcatalogus, geavanceerde service én mobiele wifi scanners 25/11/2020

In onze ERP-software zit heel wat inbegrepen. Misschien kent u al onze product features al, misschien ook niet. We stellen er graag drie aan u voor.

Lees meer
SHIFT+DELETE all other business software 17/11/2020

Wist u dat mensen die niet met ProfitPlus Business Software werken een hogere kans hebben op dagelijkse hoofdpijn? Dat komt omdat ze te veel frustraties krijgen door hun huidige ERP-pakket. Ze verliezen tijd én maken fouten. Allemaal zaken die makkelijk op te lossen zijn, met ProfitPlus Business Software!

Lees meer
Gereedschappenhandel De Kinder kiest voor ProfitPlus Business Software 20/10/2020

Firma De Kinder bestaat ondertussen 62 jaar. De derde generatie is momenteel werkzaam in het bedrijf. Hun groothandel is volledig gericht op ijzerwaren. Omdat ze de overstap naar het online verhaal wilden maken, vonden ze het nodig om van pakket te veranderen. En daar kwam CAT Solutions op de proppen, met ProfitPlus Business Software uiteraard.

Lees meer
Business software is 20% technologie en 80% mensenkennis 08/10/2020

Een business softwarepakket dat perfect werkt komt er niet enkel door de technologie die erachter zit. Een ERP-pakket heeft succes doordat mensen erover nagedacht hebben. Doorzettingsvermogen en uren draaien is net zo belangrijk als het initiële idee. Zo kwam ProfitPlus Business Software tot stand en zo blijven we het continu updaten om altijd feilloos te blijven werken.

Lees meer
Power BI, of hoe business intelligence zorgt voor meer winst 21/09/2020

Waar het vroeger vooral gissen was naar de specifieke stand van zaken, is het tegenwoordig enorm eenvoudig om een gedetailleerd overzicht te krijgen van elk aspect van uw financiën en dat in recordtijd.

Lees meer
Shortcut to achievement 28/08/2020

Wat is de snelste weg naar succes? Als het over uw ERP-pakket gaat, dan antwoorden wij resoluut ProfitPlus Business Software. Met ons pakket garanderen we namelijk dat alles sneller én efficiënter gaat. Benieuwd? Keep reading!

Lees meer
ERP hoeft niet onverstaanbaar te zijn 18/08/2020

ProfitPlus Business Software is WYSIWYG. Begrijpt u er geen snars van? No worries, ons ERP-pakket is wél verstaanbaar. Bij De Kinder delen ze alvast onze mening!

Lees meer
Met deze ERP-modules bespaart u tijd 04/06/2020

Met ProfitPlus Business Software willen we het u altijd zo gemakkelijk mogelijk maken. Vandaar dat we enkele modules implementeren waar u eenvoudig mee aan de slag kunt.

Lees meer
Keep it local: hou uw ERP dichtbij 02/06/2020

Zoek het niet te ver: een goede ERP-partner houdt u het beste dichtbij. Zo bent u zeker dat u direct geholpen bent wanneer u vragen heeft. ProfitPlus is zo’n duurzame partner, die er alles aan doet om er altijd te zijn, voor u.

Lees meer
CTRL-X: Cut wasting time 23/04/2020

De tijd waarin u uren moest wachten om uw ERP-pakket op te starten, is al lang voorbij. Tenminste, wanneer u gebruikmaakt van ProfitPlus Business Software. U werkt toch ook al lang niet meer met Windows XP? Waarom zou u dan tijd verspillen met trage business software?

Lees meer
Efficiënt producten op maat bestellen dankzij ProfitPlus Business Software 20/04/2020

Een bedrijf dat producten op maat van de klant verkoopt, kan gerust wat extra ondersteuning gebruiken om dat proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met de productconfigurator van ProfitPlus Business Software kunt u uw verkoopproces eenvoudig structureren.

Lees meer
Automatische backwards planning 20/04/2020

Vergeet planners die virtuele blokjes moeten verslepen in de planning. Met de automatische planningsmodule van ProfitPlus Business Software worden uw productieorders automatisch ingepland. Op basis van de gewenste leverdatum berekent het systeem op welke dag de productie ten laatste moet starten.

Lees meer
Uw verhuur compleet geautomatiseerd met ProfitPlus Business Software 16/03/2020

Zit u in de verhuur business? Dan weet u vast hoe het is om een waarborg niet te ontvangen, goederen te laat of beschadigd terug te krijgen. ProfitPlus Business Software neemt een heel pak van uw zorgen weg.

Lees meer
Software is not a service 02/03/2020

Veel IT- en ERP-partners verkopen hun business software as a service. Wat zoveel betekent als een ingewikkeld licentiemodel waar u aan vasthangt, waar u jaarlijks veel geld voor moet betalen en wat eender welk moment kan stoppen. Bij ProfitPlus Business Software denken we er anders over: software is geen service.

Lees meer
ALT+TAB: Tijd om over te schakelen naar ProfitPlus Business Software 03/02/2020

New year, new me! Een veel gehoord statement aan het begin van het jaar. We zijn ondertussen al een aantal weken ver in het nieuwe jaar, houdt u zich nog aan uw goede voornemens? Was overschakelen van ERP-pakket er één van? Hoog tijd om ALT+TAB te drukken, want uw overstap naar ProfitPlus Business Software is een goed voornemen dat dit jaar zeker nog ingelost kan worden.

Lees meer
Standaard bij ProfitPlus Business Software, maar niet overal 22/01/2020

Van sommige features weet u gewoon dat ze standaard in uw ERP-pakket zitten. Van andere aspecten hoopte u dat ze geïntegreerd waren, maar wanneer u aan de slag gaat, merkt u echter het tegendeel. Wat als wij u vertelden dat bij ProfitPlus Business Software heel wat extra’s eigenlijk écht standaard al voorzien zijn? We zetten ze even voor u op een rij.

Lees meer
Nieuw jaar, nieuwe voornemens 02/01/2020

Behoort sneller en efficiënter werken tot je goede voornemens? Dan maak je best nu de overstap naar ProfitPlus Business Software!

Lees meer
Nieuw ERP-pakket dankzij de oerknal 10/12/2019

De kosmische big bang kent u wel, maar weet u ook wat een technologische big bang is? Bij ProfitPlus implementeren we onze business software in één keer. Vandaar dat we het een big bang implementatie noemen.

Lees meer
Business Intelligence zorgt finaal voor meer winst 03/12/2019

Waar het vroeger vooral gissen was naar de specifieke stand van zaken, is het tegenwoordig enorm eenvoudig om een gedetailleerd overzicht te krijgen van elk aspect van uw financiën en dat in recordtijd.

Lees meer
Eenvoudig gegevens analyseren binnen uw ERP-pakket dankzij Business Intelligence 21/11/2019

Er bestond een tijd waar analytische software enkel en alleen gericht was op bedrijfsleiders. Zij hadden het recht en het privilege om alle cijfers in te zien, om zo beslissingen te nemen over de toekomst. Vandaag zijn we een pak ruimdenkender. Managers en marketeers analyseren zelf de cijfers van hun afdeling.

Lees meer
Geen cloud aan de lucht bij Feestwinkel.be 05/11/2019

De website van Feestwinkel.be, die kent u vast wel. Maar weet u ook wat erachter zit om die draaiende te houden?

Lees meer
Wist u dit al over ProfitPlus Business Software? 29/10/2019

Wist u dat ProfitPlus Business Software een volledig framework omvat waarop e-commerce toepassingen en intranet kunnen worden gebouwd?

Lees meer
Hou uw data veilig en dichtbij 22/10/2019

U hebt het al gehoord en misschien zelfs al meegemaakt: u wordt gehackt en bent alles kwijt. Paniek! Hebben we een back-up of niet? Is alles voorgoed verloren of kunnen we nog gegevens recupereren? Wanneer u met ProfitPlus Business Software werkt, is het antwoord eenvoudig: u hebt altijd een back-up.

Lees meer
Kassa-afronding? Geen zorg, ProfitPlus is er klaar voor! 03/10/2019

In de media is er de laatste tijd veel te doen omtrent kassa-afronding. Vanaf 1 december 2019 moet elke betaling in cash verplicht afgerond worden naar 0 of 5 cent. Wat betekent dat precies voor uw kassasysteem? En wat houdt dat in voor uw business software? Geen paniek, wij bij ProfitPlus zijn al lang voorzien op deze verandering.

Lees meer
Met enkele sneltoetsen doorheen uw business software 26/09/2019

Veel ondernemers vrezen dat de complexiteit van de business software hun medewerkers zal afschrikken. Bovendien zijn ze bang dat het (leren) werken met het ERP-pakket te veel tijd in beslag zal nemen. Wat denkt u van business software waar u géén tijd mee verliest, maar net wint? Hoe? Lees even verder.

Lees meer
Ultrasnel gegevens uitwisselen dankzij EDI 20/09/2019

Extra uren in een dag, wie wil dat nu niet? Vooral als het over administratie gaat, wilt u er het liefste zo snel mogelijk vanaf zijn. Die facturen, betalingen en al het andere papierwerk zijn nu eenmaal een noodzakelijk kwaad. Wat als we u vertellen dat het allemaal sneller en efficiënter kan?

Lees meer
De mensen achter de business software 04/09/2019

U verlangt niet enkel van uw business software dat ze exact doet wat u ervan verlangt. U wilt natuurlijk ook een goede samenwerking met het team dat erachter zit. Zij moeten u en uw business begrijpen. Enkel zo kunnen ze de business software afstemmen op uw dagelijkse manier van zakendoen en ervoor zorgen dat ze altijd feilloos werkt.

Lees meer
Warehouse management zonder zorgen 30/08/2019

U kent het wel, u belooft een levertermijn van vijf werkdagen aan uw klant, maar plots sluipt er een fout in het systeem en kunt u uw belofte niet nakomen. Het gevolg? Stress en uiteindelijk een ontevreden klant. Met warehouse management op maat van uw zaak kunt u dit gemakkelijk vermijden.

Lees meer
Investeren in digitalisering maakt gelukkig 23/08/2019

Als u denkt aan digitalisering, is uw happiness misschien ver te zoeken. Het is nochtans een gegeven waar we niet meer onderuit kunnen. Het is er en het is er om te blijven. De vraag naar digitale oplossingen in kmo’s blijft alsmaar toenemen. Sommige bedrijven zijn hier al jaren mee bezig en hebben elk aspect van hun business hierop geënt. Anderen blijven achter. En u? Bevindt u zich al aan boord van de digitale trein?

Lees meer
Keep it simple, but oh so good! 25/06/2019

Onze eigenste medewerkers en vooral onze klanten houden van de eenvoud van onze business software. Ontdek wat ze te zeggen hebben in de video!

Lees meer
Keep it simple: ga voor eenvoudige business software 13/06/2019

U hoeft documenten of gegevens slechts één keer in te voegen in het ERP-systeem. Daarna is het beschikbaar voor iedereen die er toegang tot heeft, vanop elke mogelijke plaats. Dat noemen we de “single input”. Daardoor bespaart u enorm veel tijd.

Lees meer
Sneller, eenvoudiger en beter 24/05/2019

ProfitPlus Business Software is business software voor de vooruitstrevende ondernemer.

Lees meer
Krijgt u hoofdpijn van uw huidige ERP-software? 14/05/2019

Bezorgt uw huidige ERP-software u meer dan eens hoofdpijn? Dan herkent u zeker de volgende zaken.

Lees meer
Le repos du guerrier 18/03/2019

De zaakvoerder van een bedrijf slaapt niet zonder dat hij zicht heeft op diverse aspecten in zijn bedrijf.

Lees meer
Benieuwd naar onze visie op ERP? 28/11/2018

Uw bedrijf zou er helemaal anders kunnen uitzien. Komt u als bedrijfsleider tot één van deze conclusies: Er worden (te) veel zaken meermaals geregistreerd in verschillende systemen? Het maken en opvragen van correcte rapportering duurt (te) lang? Het huidig systeem werkt niet (meer) zoals gewenst? Mensen onderweg kunnen nu moeilijk - op een veilige manier - snel informatie raadplegen?

Lees meer
Verhuis naar onze nieuwe kantoren 01/09/2018

Nieuwe locatie, vlotte bereikbaarheid in een nieuw kantorencomplex te Kortrijk

Lees meer

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?