Met enkele sneltoetsen doorheen uw business software

Veel ondernemers vrezen dat de complexiteit van de business software hun medewerkers zal afschrikken. Bovendien zijn ze bang dat het (leren) werken met het ERP-pakket te veel tijd in beslag zal nemen. Wat denkt u van business software waar u géén tijd mee verliest, maar net wint? Hoe? Lees even verder.

Win tijd met de juiste business software

Mensen trekken vaak grote ogen wanneer ze de verschillende schermen van hun business software zien verschijnen. Waar moest ik nu alweer mijn factuurnummer intikken? ProfitPlus Business Software werd ontdaan van alle overdaad. Wij focussen ons op waar het echt toe doet: tijd winnen. Ons motto? Keep it simple, but oh so good.

Vergeet die honderden verschillende functies op uw scherm. Want hoe minder overbodige knoppen of invulvelden, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. Wilt u een factuur inboeken of een aankooporder aanmaken? Alles verloopt vlotter.

Zo simpel als CTRL-C en CTRL-V

De sneltoetsen die u vaak gebruikt in Office programma’s zijn ook van kracht in onze business software. U hoeft geen tientallen keren te klikken met uw muis, want uw toetsenbord biedt soelaas. Met enkele toetsen komt u op het gewenste scherm. De invulvelden hebben we tot een minimum beperkt. Dit alles samen zorgt ervoor dat gebruikers sneller en correcter gegevens kunnen inbrengen.

Nog enkele sneltoets-tips?

  • Wist u dat er in elk getalveld een rekenmachine is voorzien? Typ ‘=’ in een getalveld en er verschijnt een rekenmachine.
  • U kunt zeer snel documenten en contacten opzoeken via de zoekbalk onderaan. Typ het nummer van de offerte in en u krijgt deze onmiddellijk te zien. Ook voor contacten lukt dit: typ een deel van de naam en je komt in de contactfiche terecht.

Wilt u een volledige lijst van onze sneltoetsen? Vraag er ons naar, we bezorgen u die graag. Bel ons op +32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?