Shortcut to achievement

Wat is de snelste weg naar succes? Als het over uw ERP-pakket gaat, dan antwoorden wij resoluut ProfitPlus Business Software. Met ons pakket garanderen we namelijk dat alles sneller én efficiënter gaat. Benieuwd? Keep reading!

Sneller werken met business software

Enkele voorbeelden van hoe u met ProfitPlus Business Software sneller werkt?

  • Met sneltoetsen navigeert u zo snel mogelijk door het pakket, zonder maar één keer uw muis te gebruiken.
  • Met de automatische planningsmodule van ProfitPlus Business Software worden uw productieorders automatisch ingepland. 
  • Veel pakketten hebben een automatisch boekingssysteem, maar ons softwarepakket is ook gekoppeld aan uw voorraad. Het registreren van een zendnota leidt automatisch tot het verminderen van de voorraad en een facturatievoorstel tegen de afgesproken verkoopprijs.
  • Aankooporders, bestelbonnen, facturen enzoverder kunnen dankzij EDI of electronic data interchangeautomatisch worden ingelezen. Zo bespaart u tijd en vermijdt u fouten.
  • Aankoopfacturen inboeken en ze ook effectief betalen, is een werkje dat enorm veel tijd in beslag neemt. Door een extra module te voorzien in onze business software, maken we het voor u een heel stuk gemakkelijker. Met één klik op de muis downloadt u een bestand dat u daarna kunt inladen bij uw online banking systeem. Ook automatisch afboeken van facturen is mogelijk. Facturen kunt u bovendien geheel automatisch opmaken dankzij de module facturatieabonnementen.
  • Met onze business software kunt u gemakkelijk belangrijke emails archiveren. De email (en de bijlages) wordt dan automatisch gekoppeld aan het juiste document of dossier in het ERP-pakket. 

 

Kortom, met alle modules die voorzien zijn in ProfitPlus Business Software is succes absoluut gegarandeerd. Klaar om ook een shortcut naar succes te maken? Ga voor ProfitPlus Business Software! 


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?