Business Intelligence zorgt finaal voor meer winst

Waar het vroeger vooral gissen was naar de specifieke stand van zaken, is het tegenwoordig enorm eenvoudig om een gedetailleerd overzicht te krijgen van elk aspect van uw financiën en dat in recordtijd.

Voor financiële departementen is Business Intelligence een enorme stap vooruit. Ze kunnen de huidige cijfers bekijken, maar ook prognoses voor de toekomst checken. Op heel wat vlakken kan BI een hele grote meerwaarde bieden. Zo voorziet ProfitPlus Business Software enkele onmisbare features door BI-toegang te voorzien tot de data binnen het ERP-pakket.

Prognose

U kunt gemakkelijk achterhalen welke afdelingen het goed doen en welke wel beter kunnen scoren. Op die manier kunt u gaan inschatten hoe u het budget in de toekomst kunt verdelen.

Analyse

Door de cijfers in detail te analyseren en vergelijken, zullen patronen al gauw duidelijk worden. U kunt inspelen op die trends om ze nog verder te verbeteren of een volledig nieuwe strategie uittekenen.

Visualisering

Aan de hand van eenvoudige en vooral overzichtelijke dashboards, die u overigens geheel zelf kunt instellen, krijgt u met één blik een volledig overzicht van alle KPI’s die u belangrijk vindt.

Rapportering

Doordat alle gegevens in ProfitPlus terug te vinden zijn, kunt u gemakkelijk rapporten genereren. En dat zelfs geheel automatisch.

Garantie op vooruitgang

BI staat bijna altijd garant voor vooruitgang binnen een bedrijf. U denkt erdoor bewust na over databeheer, rapportage en het beheren van bedrijfsdata. U kunt een solide strategie opbouwen en ze ook continu monitoren. Business Intelligence maakt big data toegankelijk én zorgt ervoor dat u efficiënt winst kunt maken.

Business Intelligence koppelen aan uw ERP-pakket? Maak een afspraak: +32 56 96 02 00 of hello@profitplus.be.


Terug naar het overzicht