Westland specialiseert zich in twee domeinen: horse housing en metalworks. Het werd in 1960 opgericht door Roger Louwagie en richtte zich in het begin vooral toe op stallingen voor de landbouw. Sinds 1998 staat het onder leiding van Karel Louwagie, die het bedrijf specifiek ging uitbouwen in paardenstallen, containers voor de automobielindustrie en metaalconstructies. In 2003 werd een dochteronderneming in Slowakije opgericht waar alle seriewerk wordt geproduceerd: Westmetal SK.

 Het huidige systeem voldoet, na 20 jaar dienst, niet langer aan de nieuwe markteisen. Ideaal moment om hun administratie structureel te vernieuwen. Daarom ging men te rade bij bevriende collega productiebedrijven en al snel rolde ProfitPlus Business Software over de tongen.

 

 

 

Minder kopzorgen om orders en hun deadlines

Waar de opvolging van orders het grootste pijnpunt waren voor Westland, zal ProfitPlus Business Software ervoor zorgen dat het opmaken en opvolgen van orders een koud kunstje zal worden. Met een uitgebreid orderboek als dat van Westland is de automatisatie-flow erg belangrijk.

Karel Louwagie, bedrijfsleider van Westland, is helemaal overtuigd van het nut van PropfitPlus: 'Meten is weten, ook bij Westland volg ik alle orders goed op zowel in efficiƫntie als in kwaliteit en zijn marges.'

 

CAT-Solutions, geen leverancier, wel een partner

'We hebben een groot vertrouwen in ProfitPlus en het zal ons veel inzichten bezorgen.', vertelt Karel Louwagie.

CAT-Solutions is eigenlijk geen leverancier van mij, maar is een echte partner. CAT-Solutions biedt elke klant kwaliteitsvolle software en een volledige ondersteuning tijdens elke stap van het proces. Westland zijn toekomstvisie met CAT-Solutions bestaat uit verdere automatisering van het werkproces en nog meer tijdsbesparing. 

Karel Louwagie: 'De administratieve flow moet zo goed als automatisch gaan, waardoor ik als bedrijfsleider mij meer kan focussen op het commerciĆ«le en het contact met leveranciers.' 

 


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?