ONCE

Continuïteit verzekerd
De prijs is de prijs
Eens van u, altijd van u

Technologische big bang

ProfitPlus Business Software wordt in één keer geïmplementeerd of gradueel, u kiest. Bij een big bang implementatie wordt op één moment alles overgeschakeld. Kiest u ervoor om de software gradueel te implementeren, dan gebeurt de overschakeling in fases. De continuïteit van uw bedrijf komt in beide gevallen nooit in het gedrang. Door een zeer vlotte overgang van uw oude naar uw nieuwe systeem, hoeft u nooit te stoppen met werken. 

Safely yours

Met ProfitPlus Business Software heeft u al uw data dicht bij u waar het veilig is. Dataverlies is niet mogelijk, want alles wordt veilig opgeslagen. De data die u erin stopt behoort u toe, en niemand anders. Onze applicatie is niet webgebaseerd, waardoor ze dus niet in de cloud hangt, tenzij u dat wenst

De prijs is de prijs

Wanneer u ProfitPlus Business Software koopt, kiest u bewust voor één pakket. U betaalt de afgesproken aankoopprijs, zonder onverwachte kosten. De business software licentie wordt van u én blijft ook van u. Bij ons hoeft u bovendien niet elke vijf jaar van systeem te veranderen, wij zijn er om te blijven en stellen alles in het werk om de duurzaamheid te garanderen. 

We bieden u een onderhoudscontract aan zodat we de continuïteit van uw systeem kunnen garanderen en verbeteringen kunnen aanbrengen. 

Once in a while

Vooraleer we updates uitvoeren, testen we ze eerst grondig zelf. In samenspraak met u worden deze geïmplementeerd in uw systeem. De installatie van de updates gebeurt zonder veel hinder of IT-gedoe.

Zo onafhankelijk mogelijk

Ons besturingssysteem, database en communicatie is gebaseerd op open source technologie. Daardoor behouden we altijd een graad van controle en zijn we onafhankelijk van veranderingen. We doen de nodige inspanningen zodat uw software nooit verouderd.

Groeit met u mee

Onze software groeit mee met uw bedrijf. U kunt een onbeperkt aantal users toevoegen. Hoe groot uw bedrijf ook wordt, elke medewerker kan met ProfitPlus Business Software aan de slag.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?