Software is not a service

U hebt het misschien al meegemaakt: uw ERP-pakket werkt niet meer zoals het hoort. De reden? De software waarop het draait wordt niet meer ondersteund door uw huidige computer of wordt niet meer geüpdatet. Dan kunt u twee dingen doen: blijven sukkelen en doorwerken met uw huidige ERP-software. Of het slimmer aanpakken en kiezen voor andere business software waarvan u zeker bent dat die nooit zal verdwijnen.

Onafhankelijke software

ProfitPlus Business Software is zo’n pakket. Ons besturingssysteem en onze databases zijn bewust gebaseerd op open source technologie. Dat wil zeggen dat we compleet onafhankelijk zijn van andere partijen. Zo behouden we ook altijd een zekere mate van controle over ons eigen pakket. Wij bepalen wanneer er updates doorgevoerd worden. En vooral: we zetten ons continu in om u ervan te verzekeren dat uw business software nooit veroudert of verdwijnt!

Uw data altijd veilig

Software as a service gaat vaak ook gepaard met werken in de cloud. Dat is absoluut ook mogelijk bij ProfitPlus Business Software, maar u kunt evengoed lokaal werken. Welke optie u ook kiest, dataverlies is niet mogelijk. We slaan alles veilig op en zetten in op constante back-ups. Uw klantenbestand, factuurgegevens, betaalgegevens… blijven van u, waar het veilig is.

Nog even voor de duidelijkheid…

Uiteraard bieden wij wél service! Hebt u een vraag, is iets onduidelijk, vindt u de short cut niet? Bel ons, we helpen u onmiddellijk verder.

Klaar voor everlasting business software? Maak een afspraak. Bel ons op +32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?