Keep it simple: ga voor eenvoudige business software

Single input

U hoeft documenten of gegevens slechts één keer in te voegen in het ERP-systeem. Daarna is het beschikbaar voor iedereen die er toegang tot heeft, vanop elke mogelijke plaats. Dat noemen we de “single input”. Daardoor bespaart u enorm veel tijd.

Gebruiksvriendelijk

Veel gebruikte menu-items beschouwt het systeem als uw favorieten. Deze worden bovenaan uw snelmenu getoond. Ze worden ook regelmatig aangepast naargelang hoeveel u een bepaalde functie gebruikt.

U kunt ook zelf uw dashboard creëren met uw eigen noden. Denk maar aan een overzicht van de omzet van verkooporders, te valideren offertes, te factureren saldo, opvolgacties, stand van rekeningen enzoverder.

Dan is er ook nog onze handige zoekfunctie. Daarmee kunt u artikelen en contactpersonen gemakkelijk terugvinden.

De doorklikmogelijkheid is nog de grootste troef. U kunt vanuit elk scherm de info opvragen die u nodig heeft op dat moment. Zo navigeert u vlot vanuit een rekeninguittreksel naar de verkoopfactuur en naar de initiële offerte of naar de klantenfiche. U kunt gemakkelijk naar een overzicht van het rendement of de omzet. Allemaal via één muisklik.

Ingebouwde hulp

Bent u toch even de weg kwijt? Dan wordt u bijgestaan door onze ingebouwde hulpfunctie. Per scherm in het ERP-systeem krijgt u een korte uitleg te zien. Wilt u toch wat uitgebreidere uitleg? Dan kunt u zich inloggen op het klantenportaal en beroep doen op onze helpdesk. U ziet er onmiddellijk welke tickets behandeld zullen worden.

De prijs is de prijs

Wanneer u ProfitPlus Business Software koopt, kiest u bewust voor één pakket en u betaalt ook effectief enkel voor dat pakket. We houden van eenvoud, vandaar dat u enkel de afgesproken aankoopprijs betaalt, zonder extra onverwachte kosten. De business software wordt van u én blijft ook van u. Bij ons hoeft u bovendien niet elke vijf jaar van systeem te veranderen, wij zijn er om te blijven.

We leven nog steeds in een veranderende digitale wereld. Daarom bieden we u een onderhoudscontract aan zodat we de continuïteit van uw systeem kunnen garanderen. Op die manier kunnen we ook voortdurend verbeteringen aanbrengen mochten die zich voordoen. Simpel toch?

Wilt u ook een eenvoudig en snel ERP-pakket? Bel ons op +32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?