LEAN

Pragmatisch en resultaatgericht
Toegespitst op uw sector
Uitbreidingen mogelijk

Lean and mean

Onze business software is lean: zo gebouwd om alleen datgene wat u moet doen goed te kunnen. Geen overbodige functies die de boel vertragen en waar eigenlijk niemand om gevraagd heeft. Dankzij de hoge gebruiksvriendelijkheid kunt u er het maximum uithalen, met zo min mogelijk tijdverspilling. U werkt pragmatisch en resultaatgericht, of simpelweg: slimmer!

Duurzaam

Dankzij ons eenvoudig licentiemodel en het feit dat we ons baseren op open source software blijft uw pakket altijd draaien. Ook al verandert het besturingsprogramma, ProfitPlus Business Software zal nooit vergaan. U kiest voor een duurzaam pakket.

Toegespitst op uw sector

Onze software doet waarvoor het ontworpen is: ondernemen makkelijker maken en met 1 druk op de knop de vinger aan de pols houden. Dankzij jarenlange ervaring in verschillende branches en de daarbij opgedane kennis zijn we erin geslaagd om elke functie van onze business software toe te spitsen op uw specifieke sector en bedrijf.

Uitbreidingen mogelijk

Merkt u toch dat u nood hebt aan een extra module? Geef ons gerust uw uitdaging, wij nemen ze met beide handen aan en zorgen dat de uitbreiding naadloos aansluit op het standaardpakket.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?