Slimme en efficiënte serviceplanning via ERP

De tevredenheid van je klanten staat of valt met een correcte service. Weet je hoe je die uiterst vlot kan laten verlopen? Via je ERP-pakket. En meer bepaald via de servicemodule bij ProfitPlus Business Software.

Je kunt elk van je monteurs invoeren en een persoonlijke planning opmaken voor hen. Ken een afspraak toe aan een van je monteurs, voeg adres, datum en uur toe. Je kunt jouw servicetechniekers ook slimmer en efficiënter opvolgen via je business software. Met onze servicemodule maak je het voor je monteurs veel gemakkelijker om een herstelling of onderhoud correct af te handelen. Ze krijgen de volledige briefing te zien in de app.

De monteur kan foto’s en zijn gewerkte uren eenvoudig ingeven in de software. Daarnaast vermeldt hij het gebruikte materiaal. Zowel de uren als het materiaal worden direct doorgevoerd naar de facturatie.

Vergeet wachten op papieren werkbonnen, dubbel werk en verminder het risico op fouten dankzij de servicemodule van ProfitPlus Business Software. Nog een pluspunt? Je kan deze servicemodule zowel offline als online gebruiken.

Graag meer informatie? Download de productfiche!

Helemaal overtuigd en graag een afspraak?

Bel ons op +32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.

Klaar voor de overstap?