Hou uw data veilig en dichtbij

U hebt het al gehoord en misschien zelfs al meegemaakt: u wordt gehackt en bent alles kwijt. Paniek! Hebben we een back-up of niet? Is alles voorgoed verloren of kunnen we nog gegevens recupereren? Wanneer u met ProfitPlus Business Software werkt, is het antwoord eenvoudig: u hebt altijd een back-up.

Omdat we u op zo veel mogelijk vlakken willen ontzorgen, wordt ProfitPlus Business Software altijd met beveiliging verkocht. Wat houdt dat precies in? Er wordt automatisch elk uur een back-up opgeslagen op een lokale server bij u in het bedrijf. Daarnaast wordt ook een extra back-up gemaakt die op een andere server terechtkomt, die zich offsite bevindt. Met andere woorden: als de ene server in het slechtste geval crasht, heeft u altijd een extra back-up. Een van onze medewerkers die gespecialiseerd is in hardware komt langs om u te begeleiden bij de installatie van de server.

Beveiligd tegen hacks

Deze business software is beveiligd tegen hacking. We doen er alles aan om alle servers met wachtwoorden te beveiligen die zowat onmogelijk zijn om te kraken. Geen zorg, met al onze klanten gaan we verwerkings- en confidentialiteitsovereenkomsten aan zodat uw wachtwoord veilig is bij ons.

Permanente monitoring

Nog een grote vereiste om hacking of crashen tegen te gaan, is het up-to-date houden van de server. Dat begint bij het continu monitoren van de server. We krijgen een signaal door wanneer iets niet in orde blijkt te zijn, zodat we daar kunnen op inspelen nog voor iets misgaat. Zo kunnen we het probleem altijd verhelpen nog voor het zich voordoet.

Wees gerust

Uw data is safe, altijd. Geen dataverlies, want alles wordt veilig opgeslagen. De data die u in de business software ingeeft, behoort u toe en niemand anders. Onze applicatie is overigens niet webgebaseerd, waardoor ze niet in de cloud hangt. Tenzij u dat wenst uiteraard.

Uw gegevens voor altijd veilig bij u? Ga voor ProfitPlus Business Software! Bel ons op +32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?