Efficiënt producten op maat bestellen dankzij ProfitPlus Business Software

Een bedrijf dat producten op maat van de klant verkoopt, kan gerust wat extra ondersteuning gebruiken om dat proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met de productconfigurator van ProfitPlus Business Software kunt u uw verkoopproces eenvoudig structureren.

Via uw ERP-pakket kunt u zelf instellen welke vragen gesteld moeten worden aan de klant. Daarbij geeft u ook in welke antwoorden mogelijk gegeven kunnen worden. Achterliggend stelt u enkele regels in. Op basis van de ingevulde antwoorden, stelt het systeem automatisch een reeks van artikelen met prijzen voor aan uw klant. Zo krijgen ze niet enkel de producten te zien die afgestemd zijn op hun vereisten, maar zien ze ook ineens de totaalprijs.

Dankzij de productconfigurator krijgt u ook een duidelijk overzicht van de bestelling van uw klant. Doordat alle mogelijke vragen en antwoorden op voorhand gekoppeld zijn aan een bepaalde productfiche, hoeft u zelf niet meer tussen te komen in het bestelproces. Alles verloopt automatisch, waardoor het verkoopproces efficiënter en sneller kan verlopen.

Op zoek naar een manier om uw bestelproces te vereenvoudigen? Maak een afspraak: +32 56 96 02 10 of sales@profitplus.be.


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?