Automatische backwards planning

Vergeet planners die virtuele blokjes moeten verslepen in de planning. Met de automatische planningsmodule van ProfitPlus Business Software worden uw productieorders automatisch ingepland. Op basis van de gewenste leverdatum berekent het systeem op welke dag de productie ten laatste moet starten.

Door deze backwards planning krijgt elke afdeling zijn uit te voeren productiestappen te zien, inclusief de uiterlijke startdatum. Alle relevante informatie verschijnt automatisch in de visuele productieplanning. Met één druk op de knop geeft het atelier aan dat ze gestart zijn met een bepaalde productiestap. Wanneer die voltooid is, wordt de werktijd automatisch geregistreerd. Ook de voorraad kunt u backflushen.

Het productieorder verloopt via ProfitPlus Business Software automatisch doorheen de hele fabriek. Een verantwoordelijke moet zo enkel nog de probleemorders opvolgen. Via een overzichtsscherm heeft die zicht op de productieorders met vertragingen. Management by exception dus.

Ook graag een geautomatiseerde productieplanning? Maak een afspraak. Bel ons op +32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?