Nieuws over ProfitPlus

De Weg naar succes in plaatbewerking met geavanceerde ERP-oplossingen

In de wereld van plaatbewerking is efficiëntie cruciaal. ProfitPlus, een vooraanstaande ERP-partner, biedt oplossingen die toeleveranciers voorbereiden op succes. Met hun geavanceerde productieconfigurator vermijdt men fouten, maximaliseert men efficiëntie en bereidt men zich voor op groei. Ontdek hoe ProfitPlus toeleveranciers helpt om de uitdagingen van plaatbewerking met vertrouwen aan te gaan.

Lees meer
ProfitPlus ondersteunt Ruwomat bij optimalisatie bedrijfsprocessen

Ruwomat, een vakhandel met een focus op de bouwsector, heeft sinds de oprichting in 1997 een indrukwekkend groei- en ontwikkelingsweg afgelegd. Met de uitbreiding van hun activiteiten en de behoefte aan het verbeteren van hun workflow, stond het bedrijf voor de uitdaging om een geschikt ERP-systeem te vinden.

Lees meer
Waarom het loont om te veranderen van ERP-systeem

Heeft u ook dat gevoel dat uw ERP-systeem niet helemaal meer strookt met uw manier van werken? Dan bent u niet alleen.

Lees meer
IDP SHIPYARD VERSNELT DANKZIJ PERFECT OVERZICHT OVER ELK PROJECT

IDP Shipyard, zaakvoerder zegt tevreden: "Je mag je processen nog zo goed geanalyseerd hebben, er komen altijd wel zaken naar boven. De oplossing die ProfitPlus ontwikkeld had, was meer dan robuust genoeg om de sprong te wagen.".

Lees meer
2 Vennootschappen, 1 Merknaam

Omwille van efficiëntieredenenen hebben we als organisatie ervoor gekozen om inzake marketing maximaal in te zetten op onze merknaam ProfitPlus en niet meer op ProfitPlus en CAT-Solutions samen.

Lees meer
Nood aan een nieuwe webshop? Ontdek onze nieuwste e-commerce features. 

De nood aan een webshop kende de laatste jaren een forse stijging, met de pandemie als absolute hoogtepunt. En dat heb jij als ondernemer vast ook wel gemerkt. Een webshop beheren is veel werk en vooral zeer tijdrovend, maar dankzij de nieuwe ProfitPlus e-commerce module maken we je het een stuk makkelijker. Ook onze klant Bekafun koos voor een geïntegreerde webshop van ProfitPlus. Waarom? Dat lees je hier. 

Lees meer
Westland kiest voor ProfitPlus als kloppend administratief hart

Westland specialiseert zich in twee domeinen: horse housing en metalworks. Het werd in 1960 opgericht door Roger Louwagie en richtte zich in het begin vooral toe op stallingen voor de landbouw. Sinds 1998 staat het onder leiding van Karel Louwagie, die het bedrijf specifiek ging uitbouwen in paardenstallen, containers voor de automobielindustrie en metaalconstructies. In 2003 werd een dochteronderneming in Slowakije opgericht waar alle seriewerk wordt geproduceerd: Westmetal SK.

Lees meer
Gereedschappenhandel De Kinder kiest voor ProfitPlus Business Software

Firma De Kinder bestaat ondertussen 62 jaar. De derde generatie is momenteel werkzaam in het bedrijf. Hun groothandel is volledig gericht op ijzerwaren. Omdat ze de overstap naar het online verhaal wilden maken, vonden ze het nodig om van pakket te veranderen. En daar kwam CAT Solutions op de proppen, met ProfitPlus Business Software uiteraard.

Lees meer
Automatische backwards planning

Vergeet planners die virtuele blokjes moeten verslepen in de planning. Met de automatische planningsmodule van ProfitPlus Business Software worden uw productieorders automatisch ingepland. Op basis van de gewenste leverdatum berekent het systeem op welke dag de productie ten laatste moet starten.

Lees meer
Standaard bij ProfitPlus Business Software, maar niet overal

Van sommige features weet u gewoon dat ze standaard in uw ERP-pakket zitten. Van andere aspecten hoopte u dat ze geïntegreerd waren, maar wanneer u aan de slag gaat, merkt u echter het tegendeel. Wat als wij u vertelden dat bij ProfitPlus Business Software heel wat extra’s eigenlijk écht standaard al voorzien zijn? We zetten ze even voor u op een rij.

Lees meer
Eenvoudig gegevens analyseren binnen uw ERP-pakket dankzij Business Intelligence

Er bestond een tijd waar analytische software enkel en alleen gericht was op bedrijfsleiders. Zij hadden het recht en het privilege om alle cijfers in te zien, om zo beslissingen te nemen over de toekomst. Vandaag zijn we een pak ruimdenkender. Managers en marketeers analyseren zelf de cijfers van hun afdeling.

Lees meer
Kassa-afronding? Geen zorg, ProfitPlus is er klaar voor!

In de media is er de laatste tijd veel te doen omtrent kassa-afronding. Vanaf 1 december 2019 moet elke betaling in cash verplicht afgerond worden naar 0 of 5 cent. Wat betekent dat precies voor uw kassasysteem? En wat houdt dat in voor uw business software? Geen paniek, wij bij ProfitPlus zijn al lang voorzien op deze verandering.

Lees meer
Flexibiliteit met ProfitPlus ERP!

Ontdek de kracht van ProfitPlus ERP - dé oplossing voor de vooruitstrevende ondernemer! Met flexibiliteit als kern bieden we de keuze tussen cloud, on-premise of hybride implementaties. Als toegewijde partner streven we naar oplossingen die perfect aansluiten op uw bedrijfsprocessen. ProfitPlus is niet alleen toekomstbestendig en innovatief, maar ook ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ProfitPlus uw onderneming naar nieuwe hoogten kan brengen!

Lees meer
Start u de zoektocht naar een nieuw ERP-systeem?

Start u de zoektocht naar een nieuw ERP-systeem? Lees onderstaande ERP-Wijzer met tips en tricks.

Lees meer
Ditho Construct realiseert tijdwinst dankzij ProfitPLus Business Software

Ditho Construct is uitgegroeid van een eenmanszaak tot een bloeiend familiebedrijf met twintig medewerkers. De administratie was echter niet meegegroeid, waardoor zaakvoerders Jeroen en Cedric De Gussem op zoek gingen naar een ERP-systeem.

Lees meer
Waarom ERP ook voor KMO's van belang kan zijn?

Ondanks de beste inspanningen, nemen administratieve taken enige tijd in beslag. Dankzij automatisering, verandert deze oude gewoonte en kunnen uw stroomlijnen voortaan worden geautomatiseerd. Werp een blik in de toekomst en werk voortaan via een digitale, volledig geïntegreerde manier. Lees er alles over en ontdek ProfitPlus als Dé ERP-oplossing.

Lees meer
Gebruiksvriendelijk en onmiddellijk inzetbaar, dat is ProfitPlus.

Gebruiksvriendelijk en onmiddellijk inzetbaar, dat is ProfitPlus. Met onze business software beheer je al je orders in één systeem. Optimaliseer je productieprocessen dankzij deze drie features:

Lees meer
Zonnehoeve Productions kiest voor ProfitPlus Business Software

Zonnehoeve Production is een maatwerkbedrijf dat betaalde arbeid aanbiedt in een aangepaste, beschermde werkomgeving voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Elke specifieke vraag van de klant kan overwogen worden. Ze beschikken over een gevarieerd aanbod.

Lees meer
ProfitPlus? Dat is eeuwen ERP-ervaring!

Geen vertrouwen in ERP-software die nog maar net op de markt is gekomen? Wij begrijpen u! Meer dan logisch dat u vertrouwt op gevestigde waarden die zich al meermaals bewezen hebben, waar u al positieve ervaringen over gehoord hebt en die u misschien zelf al eens getest hebt. Laat ons zeggen dat ProfitPlus dan ook de logische ERP-keuze is.

Lees meer
Shortcut to achievement

Wat is de snelste weg naar succes? Als het over uw ERP-pakket gaat, dan antwoorden wij resoluut ProfitPlus Business Software. Met ons pakket garanderen we namelijk dat alles sneller én efficiënter gaat. Benieuwd? Keep reading!

Lees meer
Uw verhuur compleet geautomatiseerd met ProfitPlus Business Software

Zit u in de verhuur business? Dan weet u vast hoe het is om een waarborg niet te ontvangen, goederen te laat of beschadigd terug te krijgen. ProfitPlus Business Software neemt een heel pak van uw zorgen weg.

Lees meer
Nieuw ERP-pakket dankzij de oerknal

De kosmische big bang kent u wel, maar weet u ook wat een technologische big bang is? Bij ProfitPlus implementeren we onze business software in één keer. Vandaar dat we het een big bang implementatie noemen.

Lees meer
Geen cloud aan de lucht bij Feestwinkel.be

De website van Feestwinkel.be, die kent u vast wel. Maar weet u ook wat erachter zit om die draaiende te houden?

Lees meer
Met enkele sneltoetsen doorheen uw business software

Veel ondernemers vrezen dat de complexiteit van de business software hun medewerkers zal afschrikken. Bovendien zijn ze bang dat het (leren) werken met het ERP-pakket te veel tijd in beslag zal nemen. Wat denkt u van business software waar u géén tijd mee verliest, maar net wint? Hoe? Lees even verder.

Lees meer
Van traditioneel ambacht naar digitale vooruitgang

In de dynamische metaalbewerkingsindustrie vormt digitalisering een essentiële stap om concurrentievoordeel te behalen. PPCI, een vooraanstaand plaatwerkbedrijf uit Wingene, heeft deze stap succesvol gezet door de implementatie van het ERP-systeem van ProfitPlus.

Lees meer
De ProfitPlus implementatie methodiek zorgt voor een succesvolle Go_live

Soms krijgen we de vraag wat de succesformule is voor een geslaagde Go-Live. Vaak maakt een menselijke aanpak het grote verschil...

Lees meer
Perfect zicht op elk order

Veel bedrijfsleiders krijgen grijze haren als iemand hen aanspreekt over hun ERP-pakket. Bij Kurt Vanwynsberghe van Erpa Industrial Supplier krijg je de omgekeerde reactie.

Lees meer
ProfitPlus, gangmaker van de vooruitstrevende ondernemer

Het West-Vlaamse ProfitPlus ontwikkelde niet alleen het ledenplatform van Cycling Vlaanderen, maar ook een allesomvattende ERP-oplossing die talrijke bedrijven efficiënter laat werken. Eén van die klanten is The Rotating Company uit Melle.

Lees meer
ProfitPlus paste voor ons perfect in het plaatje - Gunther Bamelis - 't Veer

't Veer kent zijn startschot in 1984 als tewerkstellingsproject voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ondertussen groeide de onderneming uit tot een maatwerkbedrijf met 600 medewerkers. Ze beschikken over grote productieruimtes en zetten ook actief in op enclavewerking. Samen met onze ProfitPlus business consultant bekeken we hoe 't Veer hun administratie en productieflow konden optimaliseren.

Lees meer
Uw webshop laten draaien op uw ERP-software? Het kan, met ProfitPlus!

Een webshop beheren is veel werk. Punt. Maar wat als u het uzelf een stuk gemakkelijker kunt maken? Door bijvoorbeeld uw webshop te laten draaien op uw ERP-software?

Lees meer
Behoud het overzicht van uw business met de all-in-one productiemodule

Relatiebeheer, planning, levering, facturatie, voorraadbeheer … Zaken waar u dagelijks mee te maken krijgt. Maar verloopt alles eenvoudig en vooral foutloos? Neen? Hoog tijd om over te schakelen naar ProfitPlus Business Software met een geïntegreerde productiemodule!

Lees meer
CTRL-X: Cut wasting time

De tijd waarin u uren moest wachten om uw ERP-pakket op te starten, is al lang voorbij. Tenminste, wanneer u gebruikmaakt van ProfitPlus Business Software. U werkt toch ook al lang niet meer met Windows XP? Waarom zou u dan tijd verspillen met trage business software?

Lees meer
Software is not a service

Veel IT- en ERP-partners verkopen hun business software as a service. Wat zoveel betekent als een ingewikkeld licentiemodel waar u aan vasthangt, waar u jaarlijks veel geld voor moet betalen en wat eender welk moment kan stoppen. Bij ProfitPlus Business Software denken we er anders over: software is geen service.

Lees meer
Business Intelligence zorgt finaal voor meer winst

Waar het vroeger vooral gissen was naar de specifieke stand van zaken, is het tegenwoordig enorm eenvoudig om een gedetailleerd overzicht te krijgen van elk aspect van uw financiën en dat in recordtijd.

Lees meer
Wist u dit al over ProfitPlus Business Software?

Wist u dat ProfitPlus Business Software een volledig framework omvat waarop e-commerce toepassingen en intranet kunnen worden gebouwd?

Lees meer
Benieuwd naar welke voordelen het documentbeheer met zich meebrengt?

Wist je dat de papierindustrie één van de grootste vervuilers is?

Lees meer
De Weg naar succes in plaatbewerking met geavanceerde ERP-oplossingen

In de wereld van plaatbewerking is efficiëntie cruciaal. ProfitPlus, een vooraanstaande ERP-partner, biedt oplossingen die toeleveranciers voorbereiden op succes. Met hun geavanceerde productieconfigurator vermijdt men fouten, maximaliseert men efficiëntie en bereidt men zich voor op groei. Ontdek hoe ProfitPlus toeleveranciers helpt om de uitdagingen van plaatbewerking met vertrouwen aan te gaan.

Lees meer
Flexibiliteit met ProfitPlus ERP!

Ontdek de kracht van ProfitPlus ERP - dé oplossing voor de vooruitstrevende ondernemer! Met flexibiliteit als kern bieden we de keuze tussen cloud, on-premise of hybride implementaties. Als toegewijde partner streven we naar oplossingen die perfect aansluiten op uw bedrijfsprocessen. ProfitPlus is niet alleen toekomstbestendig en innovatief, maar ook ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ProfitPlus uw onderneming naar nieuwe hoogten kan brengen!

Lees meer
Van traditioneel ambacht naar digitale vooruitgang

In de dynamische metaalbewerkingsindustrie vormt digitalisering een essentiële stap om concurrentievoordeel te behalen. PPCI, een vooraanstaand plaatwerkbedrijf uit Wingene, heeft deze stap succesvol gezet door de implementatie van het ERP-systeem van ProfitPlus.

Lees meer
ProfitPlus ondersteunt Ruwomat bij optimalisatie bedrijfsprocessen

Ruwomat, een vakhandel met een focus op de bouwsector, heeft sinds de oprichting in 1997 een indrukwekkend groei- en ontwikkelingsweg afgelegd. Met de uitbreiding van hun activiteiten en de behoefte aan het verbeteren van hun workflow, stond het bedrijf voor de uitdaging om een geschikt ERP-systeem te vinden.

Lees meer
Start u de zoektocht naar een nieuw ERP-systeem?

Start u de zoektocht naar een nieuw ERP-systeem? Lees onderstaande ERP-Wijzer met tips en tricks.

Lees meer
De ProfitPlus implementatie methodiek zorgt voor een succesvolle Go_live

Soms krijgen we de vraag wat de succesformule is voor een geslaagde Go-Live. Vaak maakt een menselijke aanpak het grote verschil...

Lees meer
Waarom het loont om te veranderen van ERP-systeem

Heeft u ook dat gevoel dat uw ERP-systeem niet helemaal meer strookt met uw manier van werken? Dan bent u niet alleen.

Lees meer
Ditho Construct realiseert tijdwinst dankzij ProfitPLus Business Software

Ditho Construct is uitgegroeid van een eenmanszaak tot een bloeiend familiebedrijf met twintig medewerkers. De administratie was echter niet meegegroeid, waardoor zaakvoerders Jeroen en Cedric De Gussem op zoek gingen naar een ERP-systeem.

Lees meer
Perfect zicht op elk order

Veel bedrijfsleiders krijgen grijze haren als iemand hen aanspreekt over hun ERP-pakket. Bij Kurt Vanwynsberghe van Erpa Industrial Supplier krijg je de omgekeerde reactie.

Lees meer
IDP SHIPYARD VERSNELT DANKZIJ PERFECT OVERZICHT OVER ELK PROJECT

IDP Shipyard, zaakvoerder zegt tevreden: "Je mag je processen nog zo goed geanalyseerd hebben, er komen altijd wel zaken naar boven. De oplossing die ProfitPlus ontwikkeld had, was meer dan robuust genoeg om de sprong te wagen.".

Lees meer
Waarom ERP ook voor KMO's van belang kan zijn?

Ondanks de beste inspanningen, nemen administratieve taken enige tijd in beslag. Dankzij automatisering, verandert deze oude gewoonte en kunnen uw stroomlijnen voortaan worden geautomatiseerd. Werp een blik in de toekomst en werk voortaan via een digitale, volledig geïntegreerde manier. Lees er alles over en ontdek ProfitPlus als Dé ERP-oplossing.

Lees meer
ProfitPlus, gangmaker van de vooruitstrevende ondernemer

Het West-Vlaamse ProfitPlus ontwikkelde niet alleen het ledenplatform van Cycling Vlaanderen, maar ook een allesomvattende ERP-oplossing die talrijke bedrijven efficiënter laat werken. Eén van die klanten is The Rotating Company uit Melle.

Lees meer
2 Vennootschappen, 1 Merknaam

Omwille van efficiëntieredenenen hebben we als organisatie ervoor gekozen om inzake marketing maximaal in te zetten op onze merknaam ProfitPlus en niet meer op ProfitPlus en CAT-Solutions samen.

Lees meer
Gebruiksvriendelijk en onmiddellijk inzetbaar, dat is ProfitPlus.

Gebruiksvriendelijk en onmiddellijk inzetbaar, dat is ProfitPlus. Met onze business software beheer je al je orders in één systeem. Optimaliseer je productieprocessen dankzij deze drie features:

Lees meer
ProfitPlus paste voor ons perfect in het plaatje - Gunther Bamelis - 't Veer

't Veer kent zijn startschot in 1984 als tewerkstellingsproject voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ondertussen groeide de onderneming uit tot een maatwerkbedrijf met 600 medewerkers. Ze beschikken over grote productieruimtes en zetten ook actief in op enclavewerking. Samen met onze ProfitPlus business consultant bekeken we hoe 't Veer hun administratie en productieflow konden optimaliseren.

Lees meer
Nood aan een nieuwe webshop? Ontdek onze nieuwste e-commerce features. 

De nood aan een webshop kende de laatste jaren een forse stijging, met de pandemie als absolute hoogtepunt. En dat heb jij als ondernemer vast ook wel gemerkt. Een webshop beheren is veel werk en vooral zeer tijdrovend, maar dankzij de nieuwe ProfitPlus e-commerce module maken we je het een stuk makkelijker. Ook onze klant Bekafun koos voor een geïntegreerde webshop van ProfitPlus. Waarom? Dat lees je hier. 

Lees meer
Zonnehoeve Productions kiest voor ProfitPlus Business Software

Zonnehoeve Production is een maatwerkbedrijf dat betaalde arbeid aanbiedt in een aangepaste, beschermde werkomgeving voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Elke specifieke vraag van de klant kan overwogen worden. Ze beschikken over een gevarieerd aanbod.

Lees meer
Uw webshop laten draaien op uw ERP-software? Het kan, met ProfitPlus!

Een webshop beheren is veel werk. Punt. Maar wat als u het uzelf een stuk gemakkelijker kunt maken? Door bijvoorbeeld uw webshop te laten draaien op uw ERP-software?

Lees meer
Westland kiest voor ProfitPlus als kloppend administratief hart

Westland specialiseert zich in twee domeinen: horse housing en metalworks. Het werd in 1960 opgericht door Roger Louwagie en richtte zich in het begin vooral toe op stallingen voor de landbouw. Sinds 1998 staat het onder leiding van Karel Louwagie, die het bedrijf specifiek ging uitbouwen in paardenstallen, containers voor de automobielindustrie en metaalconstructies. In 2003 werd een dochteronderneming in Slowakije opgericht waar alle seriewerk wordt geproduceerd: Westmetal SK.

Lees meer
ProfitPlus? Dat is eeuwen ERP-ervaring!

Geen vertrouwen in ERP-software die nog maar net op de markt is gekomen? Wij begrijpen u! Meer dan logisch dat u vertrouwt op gevestigde waarden die zich al meermaals bewezen hebben, waar u al positieve ervaringen over gehoord hebt en die u misschien zelf al eens getest hebt. Laat ons zeggen dat ProfitPlus dan ook de logische ERP-keuze is.

Lees meer
Behoud het overzicht van uw business met de all-in-one productiemodule

Relatiebeheer, planning, levering, facturatie, voorraadbeheer … Zaken waar u dagelijks mee te maken krijgt. Maar verloopt alles eenvoudig en vooral foutloos? Neen? Hoog tijd om over te schakelen naar ProfitPlus Business Software met een geïntegreerde productiemodule!

Lees meer
Gereedschappenhandel De Kinder kiest voor ProfitPlus Business Software

Firma De Kinder bestaat ondertussen 62 jaar. De derde generatie is momenteel werkzaam in het bedrijf. Hun groothandel is volledig gericht op ijzerwaren. Omdat ze de overstap naar het online verhaal wilden maken, vonden ze het nodig om van pakket te veranderen. En daar kwam CAT Solutions op de proppen, met ProfitPlus Business Software uiteraard.

Lees meer
Shortcut to achievement

Wat is de snelste weg naar succes? Als het over uw ERP-pakket gaat, dan antwoorden wij resoluut ProfitPlus Business Software. Met ons pakket garanderen we namelijk dat alles sneller én efficiënter gaat. Benieuwd? Keep reading!

Lees meer
CTRL-X: Cut wasting time

De tijd waarin u uren moest wachten om uw ERP-pakket op te starten, is al lang voorbij. Tenminste, wanneer u gebruikmaakt van ProfitPlus Business Software. U werkt toch ook al lang niet meer met Windows XP? Waarom zou u dan tijd verspillen met trage business software?

Lees meer
Automatische backwards planning

Vergeet planners die virtuele blokjes moeten verslepen in de planning. Met de automatische planningsmodule van ProfitPlus Business Software worden uw productieorders automatisch ingepland. Op basis van de gewenste leverdatum berekent het systeem op welke dag de productie ten laatste moet starten.

Lees meer
Uw verhuur compleet geautomatiseerd met ProfitPlus Business Software

Zit u in de verhuur business? Dan weet u vast hoe het is om een waarborg niet te ontvangen, goederen te laat of beschadigd terug te krijgen. ProfitPlus Business Software neemt een heel pak van uw zorgen weg.

Lees meer
Software is not a service

Veel IT- en ERP-partners verkopen hun business software as a service. Wat zoveel betekent als een ingewikkeld licentiemodel waar u aan vasthangt, waar u jaarlijks veel geld voor moet betalen en wat eender welk moment kan stoppen. Bij ProfitPlus Business Software denken we er anders over: software is geen service.

Lees meer
Standaard bij ProfitPlus Business Software, maar niet overal

Van sommige features weet u gewoon dat ze standaard in uw ERP-pakket zitten. Van andere aspecten hoopte u dat ze geïntegreerd waren, maar wanneer u aan de slag gaat, merkt u echter het tegendeel. Wat als wij u vertelden dat bij ProfitPlus Business Software heel wat extra’s eigenlijk écht standaard al voorzien zijn? We zetten ze even voor u op een rij.

Lees meer
Nieuw ERP-pakket dankzij de oerknal

De kosmische big bang kent u wel, maar weet u ook wat een technologische big bang is? Bij ProfitPlus implementeren we onze business software in één keer. Vandaar dat we het een big bang implementatie noemen.

Lees meer
Business Intelligence zorgt finaal voor meer winst

Waar het vroeger vooral gissen was naar de specifieke stand van zaken, is het tegenwoordig enorm eenvoudig om een gedetailleerd overzicht te krijgen van elk aspect van uw financiën en dat in recordtijd.

Lees meer
Eenvoudig gegevens analyseren binnen uw ERP-pakket dankzij Business Intelligence

Er bestond een tijd waar analytische software enkel en alleen gericht was op bedrijfsleiders. Zij hadden het recht en het privilege om alle cijfers in te zien, om zo beslissingen te nemen over de toekomst. Vandaag zijn we een pak ruimdenkender. Managers en marketeers analyseren zelf de cijfers van hun afdeling.

Lees meer
Geen cloud aan de lucht bij Feestwinkel.be

De website van Feestwinkel.be, die kent u vast wel. Maar weet u ook wat erachter zit om die draaiende te houden?

Lees meer
Wist u dit al over ProfitPlus Business Software?

Wist u dat ProfitPlus Business Software een volledig framework omvat waarop e-commerce toepassingen en intranet kunnen worden gebouwd?

Lees meer
Kassa-afronding? Geen zorg, ProfitPlus is er klaar voor!

In de media is er de laatste tijd veel te doen omtrent kassa-afronding. Vanaf 1 december 2019 moet elke betaling in cash verplicht afgerond worden naar 0 of 5 cent. Wat betekent dat precies voor uw kassasysteem? En wat houdt dat in voor uw business software? Geen paniek, wij bij ProfitPlus zijn al lang voorzien op deze verandering.

Lees meer
Met enkele sneltoetsen doorheen uw business software

Veel ondernemers vrezen dat de complexiteit van de business software hun medewerkers zal afschrikken. Bovendien zijn ze bang dat het (leren) werken met het ERP-pakket te veel tijd in beslag zal nemen. Wat denkt u van business software waar u géén tijd mee verliest, maar net wint? Hoe? Lees even verder.

Lees meer
Benieuwd naar welke voordelen het documentbeheer met zich meebrengt?

Wist je dat de papierindustrie één van de grootste vervuilers is?

Lees meer