Cycling Vlaanderen en ProfitPlus koersen de komende vijf jaar in hetzelfde team want wij worden trotse partner van de enige officieel erkende en gesubsidieerde federatie voor het wielrennen in Vlaanderen. ProfitPlus stond al eerder in voor de volledige digitalisering van de sportfederatie. Aan de hand van een dynamisch platform kunnen clubverantwoordelijken, sporters, trainers en federatiemedewerkers snel en gemakkelijk de administratieve zaken regelen. Niet alleen onze lean-fast-once-belief-motto maar ook een goede work-life balance zorgen ervoor dat we met Cycling Vlaanderen in hetzelfde peloton willen rijden.

1/ Lean-fast-once-belief

Met ProfitPlus willen we bedrijven administratief ontzorgen. Onze allesomvattende business softwareoplossingen digitaliseren en automatiseren de administratie van bedrijven die actief zijn in de productie en handel. Dat kan gaan over calculaties van productieaansturingen tot zelfs de volledige boekhouding. Zo focus je terug op wat voor jou belangrijk is binnen je bedrijf.

Met de digitalisering van het My Cycling Vlaanderen Portaal optimaliseerden we de volledige workflow van de sportfederatie. Zo kunnen leden van Cycling Vlaanderen makkelijk online hun lidmaatschap beheren, zich inschrijven voor wedstrijden, clubaansluitingen verlengen, …

2/ Work-life balance

Onze werknemers en klanten zijn onze koprijders. Door samen op de koersfiets te stappen willen we de band tussen ons team, klanten en prospecten nog extra versterken. Zo zullen we in de toekomst met ProfitPlus zelf ook fietstochten en wielertoertochten organiseren, want een goede work-life balance vinden we uitermate belangrijk. Een frisse geest leidt tot frisse software voor frisse bedrijven.

3/ Female power

Cycling Vlaanderen zet zich sinds het voorjaar van 2020 in voor het #ZijaanZij project waarmee ze de minderheid van vrouwen op de fiets aankaarten. De federatie wil vrouwen warm maken om op de competitiefiets te springen. En ook die problematiek willen we met ProfitPlus onder handen nemen, want vrouwen in de IT-wereld zijn even gering als vrouwen in de koers. Samen streven we naar verandering.

Ben jij zelf ook geïnteresseerd om de benen even te strekken?

Dan ben je binnenkort zeker welkom op onze wielerevenementen. Samen met onze partner en klant Cycling Vlaanderen organiseren we een aantal exclusieve netwerkevents tijdens het WK Leuven. Registreer je snel voor 1 van deze events want de plaatsen zijn beperkt!

WK Leuven 2021 - registreer je hier!

Wil je meer te weten komen over het aanbod en de projecten van Cycling Vlaanderen?

Kijk dan snel even op www.cycling.vlaanderen. Lid worden van #degrootstewielerfamilie kan al vanaf 28 euro!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)