Uw verhuur compleet geautomatiseerd met ProfitPlus Business Software

Zit u in de verhuur business? Dan weet u vast hoe het is om een waarborg niet te ontvangen, goederen te laat of beschadigd terug te krijgen. ProfitPlus Business Software neemt een heel pak van uw zorgen weg.

Uw verhuur compleet geautomatiseerd met ProfitPlus Business Software

Dankzij de verhuurmodule van ProfitPlus Business Software kunt u vlot een verhuuraanvraag in de planning opnemen. Dat kan vanop eender welke locatie waar u toegang heeft tot het ERP-pakket. Daarna wordt een verhuurcontract opgemaakt. De prijs en waarborg worden automatisch berekend aan de hand van vooraf bepaalde instellingen.

Komt de klant de goederen oppikken? Dan kan de afhaling eenvoudig geregistreerd worden aan de balie. Worden er nog enkele toebehoren bij verhuurd? Ook dat kunt u gemakkelijk aan hetzelfde order toevoegen. Op dat moment ziet u ook direct hoeveel waarborg u dient te ontvangen.

Bij het terugbrengen van de goederen kunnen slijtagekosten aangerekend worden, mocht dat nodig zijn. De betaalde waarborg wordt dan ook terugbetaald. De factuur rolt automatisch uit de printer of wordt per mail naar de klant gestuurd.

Eenvoud en overzicht gegarandeerd met de speciale verhuurmodule van ProfitPlus Business Software!

Ook graag een geautomatiseerde verhuurmodule? Maak een afspraak. Bel ons op +32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?