Standaard bij ProfitPlus Business Software, maar niet overal

Van sommige features weet u gewoon dat ze standaard in uw ERP-pakket zitten. Van andere aspecten hoopte u dat ze geïntegreerd waren, maar wanneer u aan de slag gaat, merkt u echter het tegendeel. Wat als wij u vertelden dat bij ProfitPlus Business Software heel wat extra’s eigenlijk écht standaard al voorzien zijn? We zetten ze even voor u op een rij.

U wilt een artikel opzoeken in uw business software? En u wilt dat even simpel en snel doen zoals u via Google zou doen? Bij ProfitPlus Business Software is dat standaard.

Een last-minute aanpassing aan een offerte? No problem. U wilt die daarna opnieuw versturen zonder verwarring te creëren bij uw klant? Standaard bij ons.

Een gescand blad koppelen aan een document in uw ERP-pakket? Standaard kunt u bijvoorbeeld een getekende bestelbon linken aan de offerte in uw business software. Daarvoor heeft u geen software van derden nodig.

De volledige historiek krijgt u op één overzichtelijk scherm te zien. Wilt u zoeken op artikelen die u pakweg vijf jaar geleden hebt verkocht, maar waarvan u de naam niet helemaal meer weet? U scrolt snel door uw historiek of de zoekfunctie en vindt het desbetreffende product in geen tijd terug. Standaard.

Ligt een bestelling of herstelling klaar om mee te geven met de klant? Dan kunt u dat nadien automatisch doorboeken dankzij onze betalingsregistratie. Tijd besparen met ProfitPlus Business Software? Standaard!

U merkt dat uw programma niet meer opstart? No worries. Bel snel een van onze IT-ers. Zij zijn standaard onmiddellijk bereikbaar.

Werkt u al met ProfitPlus Business Software? Dan kent u sommige van onze medewerkers al van bij de installatie. U herinnert zich vast nog dat dat zorgeloos verliep. Want ook dat is standaard: een zorgeloze installatie en/of overstap.

Zoals u ziet, staan we erop dat uw ERP-pakket u enorm veel tijd bespaart. Vandaar dat we al deze features standaard voorzien in onze business software.

Vragen of interesse in onze andere features? Maak een vrijblijvende afspraak, we vertellen u er maar al te graag meer over! Bel ons op +32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.

 


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?