Registreer je vandaag nog voor Abiss 2020 via deze link

Wat?

ABISS 2020 is het Belgische netwerk- en congresplatform voor industriële organisaties en productiebedrijven die welbepaalde, meerdere of het geheel van bedrijfsprocessen willen digitaliseren, connecteren, automatiseren en integreren. Op ABISS vindt u een 70-tal bedrijven gespecialiseerd in het ontwikkelen van specifieke software, apps, consultancy en diensten. Deze moeten processen zoals engineering, productie, planning, maintenance, kwaliteitscontrole, assetmanagement, logistiek, aftersales, etc… digitaal, performanter, mobiel en geconnecteerd maken om zo sneller, slimmer en competitiever te produceren.

U krijgt ook gratis toegang tot 15 hands-on cases, de Expert Classes, gebracht door ervaren keynote sprekers. Dit jaar werd een ondervedeling gemaakt in 3 relevante thema's, zijnde: Industry, Intelligence, Security - Of Things. Er is ’s morgens en ’s middags catering voorzien. Wij investeren graag in goede en weloverwogen catering en hopen dan ook op uw aanwezigheid te kunnen rekenen. 

Wie? 
ABISS is een vakbeurs voor C-levels en beslissingnemers uit de industrie. Studenten zijn niet toegelaten.

Wanneer? 
Donderdag 8 oktober 2020, van 9u00 tot 17u00

Waar? 
Hal 5, Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Covid-19
Met aangescherpte hygiënemaatregelen en slimme aanpassingen gaat ABISS 2020 door. Uiteraard zijn ook wij daarbij wel afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek van belang zijn, berichten wij u daarover.


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?