ProfitPlus? Dat is eeuwen ERP-ervaring!

Geen vertrouwen in ERP-software die nog maar net op de markt is gekomen? Wij begrijpen u! Meer dan logisch dat u vertrouwt op gevestigde waarden die zich al meermaals bewezen hebben, waar u al positieve ervaringen over gehoord hebt en die u misschien zelf al eens getest hebt. Laat ons zeggen dat ProfitPlus dan ook de logische ERP-keuze is.

Samen eeuwen ervaring

Op papier lijkt onze firma nog relatief jong. Maar als u alle ervaring van onze medewerkers optelt, komt u aan enkele eeuwen expertise! Onze projectmanagers en IT’ers hebben bovendien zelf een brede bedrijfsachtergrond, waardoor ze uw business perfect kunnen inschatten. Dankzij die jarenlange ervaring in verschillende branches en de daarbij opgedane kennis zijn we erin geslaagd om ons business software systeem toe te spitsen op uw specifieke sector en bedrijf.

1 aanspreekpunt

Op basis van kennis van de sector wordt één accountmanager toegewezen per klant. Hij of zij wordt uw aanspreekpunt, voor alles en voor altijd. Zo weet u altijd bij wie u terechtkunt met vragen. Ook als uw bedrijf uitbreidt, kunt u met uw accountmanager bespreken hoe we uw business software kunnen laten meegroeien met u

We verkopen geen statisch pakket, we bieden een totaaloplossing. Één waarmee elke medewerker aan de slag kan, ongeacht de grootte van uw firma. Met onze business software beschikt u namelijk over de mogelijkheid om een onbeperkt aantal users toe te voegen.

Boek nu de Profit Check en ontdek hoe uw ERP geheel op u kan afgestemd worden!

Bel ons op +32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?