ProfitPlus Business Software zal nooit vergaan

U hebt het misschien al meegemaakt: u gebruikt al jaren dezelfde ERP-software maar plots wordt uw pakket niet meer ondersteund door uw besturingssysteem. Paniek slaat toe. Wat nu? Geraakt u dan alles kwijt? No worries, met ProfitPlus Business Software maakt u dit nooit mee.
 

Uw ERP verdwijnt nooit

Het gebruikte besturingssysteem en de databases van ProfitPlus zijn gebaseerd op open source technologie. Daardoor behouden we altijd een graad van controle en zijn we onafhankelijk van veranderingen bij derden (zoals Microsoft). Don’t panic, we doen de nodige inspanningen zodat uw software nooit verouderd. Wij beheren zelf ons licentiemodel en updatemodel. ProfitPlus Business Software werd ontworpen met duurzaamheid voorop. 

Veilig het uwe

Een ander rampscenario dat u misschien al meegemaakt hebt: u wordt gehackt en bent alles kwijt. Paniek! Hebben we een back-up of niet? Is alles voorgoed verloren of kunnen we nog gegevens recupereren? Wanneer u met ProfitPlus Business Software werkt, is het antwoord eenvoudig: u hebt altijd een back-up.

Omdat we u op zo veel mogelijk vlakken willen ontzorgen, wordt ProfitPlus Business Software altijd met beveiliging verkocht. Wat houdt dat precies in? Er wordt automatisch elk uur een back-up opgeslagen op een lokale server bij u in het bedrijf. Daarnaast wordt ook een extra back-up gemaakt die op een andere server terechtkomt, die zich offsite bevindt. Met andere woorden: als de ene server in het slechtste geval crasht, heeft u altijd een extra back-up. Een van onze medewerkers die gespecialiseerd is in hardware komt langs om u te begeleiden bij de installatie van de server.

Beveiligd tegen hacks

Deze business software is beveiligd tegen hacking. We doen er alles aan om alle servers met wachtwoorden te beveiligen die zowat onmogelijk zijn om te kraken. Geen zorg, met al onze klanten gaan we verwerkings- en confidentialiteitsovereenkomsten aan zodat uw wachtwoord veilig is bij ons.

Permanente monitoring

Nog een grote vereiste om hacking of crashen tegen te gaan, is het up-to-date houden van de server. Dat begint bij het continu monitoren van de server. We krijgen een signaal door wanneer iets niet in orde blijkt te zijn, zodat we daar kunnen op inspelen nog voor iets misgaat. Zo kunnen we het probleem altijd verhelpen nog voor het zich voordoet.

Wees gerust

Uw data is safe, altijd. Geen dataverlies, want alles wordt veilig opgeslagen. De data die u in de business software ingeeft, behoort u toe en niemand anders. Onze applicatie is zoals gezegd niet webgebaseerd, waardoor ze niet in de cloud hangt. Tenzij u dat wenst uiteraard.
 

Wilt u een business softwarepakket dat nooit verdwijnt en waarbij u nooit gegevens verliest? Ga voor ProfitPlus Business Software! Bel ons op +32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?