ProfitPlus Business Software: WYSIWYG

Begrijpt u er geen snars van? No worries, ons ERP-pakket is wél verstaanbaar. What you see is what you get. Vanuit dat principe werd onze business software uitgewerkt. Wij streven naar eenvoud, uniformiteit en snelheid.

Duidelijk van bij het begin

Onze potentiële klanten een goed gevoel geven van bij de start is hét uitgangspunt voor een duurzaam partnership. Geen vlotte verkoopspraatjes, wél oneindige productkennis. Zo kunnen we meedenken met uw manier van werken. We luisteren en stellen gerichte vragen zodat het pakket uiteindelijk kan aansluiten bij hoe u graag werkt.

Eenvoudig ERP-pakket

We mochten al van veel van onze klanten horen dat ons pakket aan business software enorm eenvoudig is opgebouwd. Het wijst als het ware zichzelf uit. Na de opleiding kan je volledig zelfstandig aan de slag. De administratie is vereenvoudigd, verkoop- en aankooporders werken op een uniforme manier … Elke module is zodanig ontwikkeld om gebruiksvriendelijk te zijn, voor iedereen. Ook al kent u niet veel van ERP-pakketten of van computers, u kunt er zeker en vast mee aan de slag.

En lukt het toch even niet, dan is onze helpdesk er om u weer op weg te helpen. Ook onze accountmanagers zijn er voor u. Zij zijn uw eerste en vaste aanspreekpunt bij vragen en/of eventuele problemen.

Uniform en snel

ProfitPlus Business Software in 3 woorden? Eenvoud, uniformiteit en snelheid. Graag bewijs zien van ons eenvoudige pakket? Bel ons op +32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.

 


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?