Met deze ERP-modules bespaart u tijd

Met ProfitPlus Business Software willen we het u altijd zo gemakkelijk mogelijk maken. Vandaar dat we enkele modules implementeren waar u eenvoudig mee aan de slag kunt.

Facturatie abonnementen

Ooit al vergeten om facturen te sturen? Met deze module kunt u facturen inplannen. Zo worden ze per maand, per kwartaal of per jaar automatisch opgemaakt en verstuurd. Met ProfitPlus Business Software loopt u nooit inkomsten mis.

Periodieke meldingen

Ga een stap verder in de automatisatie van de informatie in het ERP-pakket en maak gebruik van onze module periodieke meldingen. Via deze weg kunt u push notificaties uitsturen naar u en/of diverse medewerkers met info of gefilterde actie lijsten. Voeg tevens een werkinstructie toe voor uw medewerker. Het excuus “Ik wist niet dat ik dat moest doen” is verleden tijd! 

E-mailintegratie

Met onze business software kunt u gemakkelijk belangrijke e-mails archiveren. Stel een e-mailadres in zoals "archive@jouw-bedrijf.be". Vanaf dan kunt u belangrijke mails doorsturen vanuit uw favoriete e-mailprogramma. De e-mail (en de bijlages) wordt dan automatisch gekoppeld aan het juiste document of dossier in het ERP-pakket. Zo is de e-mail voor iedereen in uw organisatie raadpleegbaar en makkelijk terug te vinden bij bijvoorbeeld het bekijken van een verkooporder.

Bespaar tijd met uw ERP

Lijken deze modules u fantastisch? Klaar om tijd te besparen met uw ERP-pakket? Ga voor ProfitPlus Business Software! 


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?