Keep it local: hou uw ERP dichtbij

Zoek het niet te ver: een goede ERP-partner houdt u het beste dichtbij. Zo bent u zeker dat u direct geholpen bent wanneer u vragen heeft. ProfitPlus is zo’n duurzame partner, die er alles aan doet om er altijd te zijn, voor u.

Lokaal en dichtbij

ProfitPlus vindt u lokaal en zeer dichtbij. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Kortrijk, niet ver van de E17. Onze bereikbaarheid is dus top. U geraakt gemakkelijk bij ons en wij eenvoudig bij u. En ook al zitten we misschien enkele tientallen kilometers verder, die afstand overbruggen we gemakkelijk via de telefoon. 

1 aanspreekpunt

Bij ons heeft u altijd een rechtstreeks aanspreekpunt. Één accountmanager wordt toegewezen per klant. Afhankelijk van uw sector, wordt een van onze accounts verantwoordelijk voor uw dossier. Zo bent u zeker dat de persoon met de meeste kennis van zaken u altijd bijstaat. Hij of zij wordt uw aanspreekpunt, voor alles en voor altijd. Zo weet u perfect bij wie u terechtkunt met vragen. 

Ook als uw bedrijf uitbreidt, kunt u met uw accountmanager bespreken hoe we uw ProfitPlus Business Software kunnen laten meegroeien met u. We verkopen geen statisch pakket, we bieden een totaaloplossing. Één waarmee elke medewerker aan de slag kan, ongeacht de grootte van uw firma. Met ons ERP-pakket beschikt u namelijk over de mogelijkheid om een onbeperkt aantal users toe te voegen.

Persoonlijk contact 

Persoonlijk contact verzekerd, zowel per telefoon als bij een bezoek in uw bedrijf. Bij ons staat u niet in de wachtrij, wij helpen u onmiddellijk verder. Hebt u een dringend probleem, dan wordt u sowieso snel geholpen. Wanneer het probleem te dringend is om ter plaatse te komen, nemen we even uw computerscherm over. 

Klaar voor een ERP-pakket waar een gans team achter zit dat u altijd snel bijstaat? Ga voor ProfitPlus Business Software! Meer weten? Get in touch!


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?