Investeren in digitalisering maakt gelukkig

Als u denkt aan digitalisering, is uw happiness misschien ver te zoeken. Het is nochtans een gegeven waar we niet meer onderuit kunnen. Het is er en het is er om te blijven. De vraag naar digitale oplossingen in kmo’s blijft alsmaar toenemen. Sommige bedrijven zijn hier al jaren mee bezig en hebben elk aspect van hun business hierop geënt. Anderen blijven achter. En u? Bevindt u zich al aan boord van de digitale trein?

Het gebruik van digitale tools blijkt te zorgen voor een sterke groei. Bedrijven die inzetten op digitalisering zijn doorgaans succesvoller, kunnen zich beter wapenen tegen de concurrentie en hebben een beter toekomstperspectief. Bedrijven die nog niet op de digitale kar zijn gesprongen, dreigen niet enkel achterop te hinken, maar in het slechtste geval zelfs failliet te gaan.

Eenvoudige en gebruiksvriendelijke digitalisering

Digitalisering is één ding, maar hoe maak je die digitale wereld toch nog eenvoudig en gebruiksvriendelijk? Hoe zorg je ervoor dat digitaal geen synoniem wordt voor stress en frustratie, maar veeleer voor geluk? Het antwoord is simpel: kies voor eenvoudige business software. Let wel: eenvoudig betekent hier niet dat het systeem niet veel kan. Integendeel, het kan alles wat u ervan verlangt, maar is veel gebruiksvriendelijker. ProfitPlus Business Software is er zo één.

Allesomvattende business software voor de kmo

Dankzij ProfitPlus Business Software zijn al die frustraties en tijdverlies verleden tijd, want alles werkt zoals het hoort. Geen software die vastloopt, die geen duidelijk overzicht biedt of die gewoon te complex is om mee te werken. U verliest geen kostbare minuten meer om wijs te geraken uit alle verschillende opties en tabbladen.

Met ProfitPlus Business Software kan werkelijk elke afdeling aan de slag. Van de productie tot en met de shopfloor en alles ertussenin zoals het magazijn en de boekhouding. Ook elke individuele medewerker is in staat om met dit ERP-pakket te werken. U hoeft er zelfs helemaal niet zo IT-minded voor te zijn. Nog een pluspunt van deze business software is dat u zich eigenlijk niet eens op de bedrijfssite hoeft te bevinden om in te loggen. Ook onderweg krijgt u mobiel toegang en zelfs van thuis uit. Dat is bij veel software niet eens denkbaar!

Conclusie: goede business software zorgt voor een goed humeur, bij elke medewerker. Instant happiness verzekerd!

Bezoek ons op DIY, Pro & Garden en Abiss

Van 29 september t.e.m. 1 oktober 2019 strijkt in Kortrijk Xpo de 34ste editie van de vakbeurs DIY, Pro & Garden neer. Op deze beurs vindt u niet enkel nieuwe producten in de sectoren decoratie, tuin, sanitair … maar ook ondersteunende diensten, zoals onze business software. Bezoek ons op stand 2.26. Schrijf u gratis in via deze link.

Op 3 oktober 2019 kunt u ons bezoeken op de Abiss beurs in Kortrijk Xpo. Abiss is het Belgische netwerk- en congresplatform voor industriële en productiebedrijven die bedrijfsprocessen willen digitaliseren, automatiseren en integreren. Wilt u er graag bij zijn? Registreer u gratis via deze link en bezoek ons op stand 63.

 

Bent u wel fan van zo’n gebruiksvriendelijke, stressvrije en gelukzalige business software? Bel ons op
+32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?