Business software is 20% technologie en 80% mensenkennis

Een business softwarepakket dat perfect werkt komt er niet enkel door de technologie die erachter zit. Een ERP-pakket heeft succes doordat mensen erover nagedacht hebben. Doorzettingsvermogen en uren draaien is net zo belangrijk als het initiële idee. Zo kwam ProfitPlus Business Software tot stand en zo blijven we het continu updaten om altijd feilloos te blijven werken. 

 

ProfitPlus Business Software zal nooit vergaan

Ons empathisch vermogen vertelt ons dat u zich het veiligst voelt wanneer uw ERP altijd up-to-date blijft. We kozen er daarom van bij het begin bewust voor om te werken met open source technologie. Om het in mensentaal uit te leggen: dat wil zeggen dat uw ERP-pakket niet zomaar verdwijnt omdat bijvoorbeeld Microsoft beslist om toch naar Windows 11 over te schakelen. U kunt ProfitPlus Business Software ongeacht welke verandering van uw besturingssysteem dus blijven gebruiken. 

Eeuwen ERP-expertise

Op papier lijkt onze firma nog relatief jong. Maar als u alle ervaring van onze medewerkers optelt, komt u aan enkele eeuwen expertise! Onze projectmanagers en IT’ers hebben bovendien zelf een brede bedrijfsachtergrond, waardoor ze uw business perfect kunnen inschatten. Dankzij die jarenlange ervaring in verschillende branches en de daarbij opgedane kennis zijn we erin geslaagd om ons business software systeem toe te spitsen op uw specifieke sector en bedrijf.

Één aanspreekpunt 

Op basis van kennis van de sector wordt één accountmanager toegewezen per klant. Hij of zij wordt uw aanspreekpunt, voor alles en voor altijd. Zo weet u altijd bij wie u terechtkunt met vragen. Ook als uw bedrijf uitbreidt, kunt u met uw accountmanager bespreken hoe we uw business software kunnen laten meegroeien met u. We verkopen geen statisch pakket, we bieden een totaaloplossing. Één waarmee elke medewerker aan de slag kan, ongeacht de grootte van uw firma. Met onze business software beschikt u namelijk over de mogelijkheid om een onbeperkt aantal users toe te voegen.

Softwarematig en gebruiksvriendelijk op punt

Onze technologie gaat altijd gepaard met doordachte menselijke beslissingen. Zo weten we dat ons pakket niet enkel softwarematig op punt staat, maar dat het ook gebruiksvriendelijk is en aan uw verwachtingen voldoet. Vindt u die combinatie wel iets voor u? Ga dan nu ook voor ProfitPlus Business Software! 


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?