Artikelcatalogus, geavanceerde service én mobiele wifi scanners

In onze ERP-software zit heel wat inbegrepen. Misschien kent u al onze product features al, misschien ook niet. We stellen er graag drie aan u voor.

Artikelcatalogus

De artikelcatalogus in ProfitPlus Business Software werd ontworpen om het voor u gemakkelijker te maken om artikelen in te geven, terug te vinden en ze te verwijderen. Deze tool is een enorme meerwaarde als u lijsten van leveranciers krijgt waarvan u slechts een aantal artikelen uit nodig heeft.

Service advanced

Krijg een duidelijk zicht op het statusverloop van herstellingen. Dat geldt voor reparaties die u zelf uitvoert of die worden uitbesteed. Ook de aankopen die u specifiek voor deze herstellingen doet of de bestekken die u ervoor laat opmaken als de klant een nieuw toestel nodig heeft, kunt u in de service advanced module perfect bijhouden.

Mobiele wifi scanners

Met mobiele wifi scanners kunt u enorm veel tijd besparen. Denk maar aan alle zaken die sneller kunnen gebeuren: inventaris, stocktellingen, orderpicking …. Alles wordt in real-time digitaal bijgehouden, zonder dat u ook maar iets moet neerschrijven, overtypen of dat je naar de computer moet rennen. 

Lijken deze modules een enorme meerwaarde voor uw bedrijf? Bel ons op +32 56 96 02 10 of mail naar sales@profitplus.be.


Terug naar het overzicht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?