ABISS beurs 2018

Wanneer had je het laatst een goed gevoel over je bedrijfssoftware?

Onze software werd ontwikkeld door KMO-bedrijfsleiders, voor KMO-bedrijfsleiders. ProfitPlus is een compleet pakket aan Business Software, volledig afgestemd op de cultuur van de kmo, voor zowel bedrijven met 10 werknemers tot bedrijven met meer dan 100 werknemers. Onze Business Software is snel inzetbaar, eenvoudig in gebruik en heeft een lange levensduur.

ProfitPlus werd volledig gebouwd rond uw business. Sectorspecifieke functionaliteiten zorgen ervoor dat u altijd pragmatisch en resultaatgericht werkt. Dankzij onze gebruiksvriendelijke business software wint u finaal ongelofelijk veel tijd.

Benieuwd om te ontdekken wat ProfitPlus voor uw bedrijf kan betekenen?

Wij leggen je het graag uit tijdens de ABISS Beurs te Kortrijk op stand 63.

Wat is ABISS?

ABISS 2018 is het Belgische netwerk- en congresplatform voor industriële en productiebedrijven die bedrijfsprocessen willen digitaliseren, automatiseren en integreren. Op ABISS vindt u bedrijven gespecialiseerd in het ontwikkelen van specifieke software, apps, consultancy en diensten. Deze moeten processen zoals engineering, productie, planning, onderhoud, kwaliteitscontrole, assetmanagement, logistiek, boekhouding, aftersales etc… digitaal, performanter, mobiel en geconnecteerd maken om zo sneller, slimmer en competitiever te worden, zowel in productie als in administratie.

U krijgt ook gratis toegang tot 8 hands-on cases, de Expert Classes, gebracht door ervaren keynote sprekers.

Wanneer?

  • 4 oktober 2018
  • van 9u00 tot 17u00

Waar?

Zaal XXL, Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Registreer je gratis door op onderstaande afbeelding te klikken:

https://registration.n200.com/survey/0kte3gfhga0x5?actioncode=938

Registreer je nu


Terug naar het overzicht

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*)
Vraag of bericht (*)