Verkoop

Overzicht per klant

Als verkoper of vertegenwoordiger krijgt u een duidelijk overzicht per klant: openstaande facturen, verkoopfacturen, lopende offertes, evolutie van de omzet, welke sartikelentuks werden het meest verkocht aan deze klant … Bekijk welke kortingen, speciale tarieven in het verleden werden toegekend , rendement en op welke manier elke klant het liefst gecontacteerd wordtde historiek van elle communicatie en documenten die met de klant werden uitgewisseld. Customer relationship managament was nog nooit zo eenvoudig.

Proactief meedenken

De software denkt ook mee in de goederen- en documentenstromen en adviseert gebruikers proactief terwijl ze data aan het invoeren zijn. Zo krijgt u bij het maken van een offerte de vorige offerte prijzen te zien, ook als die door een andere collega werd opgemaakt.

Foutloos invoeren

Maak u geen zorgen over verstrooidheidsfouten, onze software is zodanig geprogrammeerd dat deze waar mogelijk systematisch vermeden worden. U krijgt tijdig een waarschuwing te zien wanneer iets niet lijkt te kloppen. Het proces kan zo snel en foutloos worden uitgevoerd, zodat collega’s over de juiste informatie beschikken.

Volledig statusverloop

Ook uitgebreide CRM flows worden ondersteund, waarbij u een volledig statusverloop te zien krijgt met taken en bijsturingen. Bijvoorbeeld Vvan budget- en detailofferte, de bestelling, een overeenkomst voor een deelbetaling in schijven, de oplevering van het project tot en met de rapportering.Terug naar Business Software

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

E-mail (*)

Contacteer ons

Voornaam (*) Naam (*) Bedrijf E-mail (*)
Vraag of bericht (*)

Klaar voor de overstap?